Facebook pagina

Provincie Vlaams-Brabant

Share/Save/Bookmark

INFO OVER PASAR IN VLAAMS-BRABANT 

Welkom op de webpagina van Pasar Vlaams-Brabant en Brussel

In Vlaams-Brabant zijn 58 afdelingen van Pasar actief. Elk weekend kan je wel ergens terecht voor een aangename wandeling, boeiende fietstocht, interessant bezoek, ...

De meeste Pasarafdelingen in Vlaams-Brabant hebben ook een eigen afdelingswebsite. Deze lijst van websites kan je ook onderaan deze pagina terugvinden.

Op zoek naar een leuke, leerrijke en/of sportieve activiteit met Pasar?  Dan tonen we jou hier de weg

1) Pasar vrijetijdsgids Vlaams-Brabant 2017
In deze gids bundelden we alle activiteiten van bijna alle Pasar afdelingen in Vlaams-Brabant. De vrijetijdsgids kan je onderaan deze pagina downloaden
2)
 Pasar activiteitenkalender samenwerkingen
In 2017 kiest In 2017 kiest Pasar resoluut voor samenwerkingen met andere afdelingen, organisaties en verenigingen. Een kalender met activiteiten (tot eind juni 2017) over gans Vlaanderen kan je onderaan deze pagina downloaden
3) Het volledige programma van alle activiteiten van Pasar afdelingen over gans Vlaanderen kan je vinden op www.pasar.be/activiteiten en op de afdelingswebsite van de meeste Pasarafdelingen in Vlaams-Brabant. De lijst van de websites kan je helemaal onderaan downloaden.

Iedereen kan deelnemen aan onze activiteiten!

  
Op deze webpagina vind je meer info over:

-  Brochure reizen 2017 Fiets- en reisclub Pasar Brussel en de Rand  
-  Nieuw!  Maanlichttocht op zaterdagavond 11 februari 2017
-  Pasar Groepsaankoop GPS-toestellen tot 12 februari 2017


BROCHURE REIZEN 2017 FIETS-  EN REISCLUB PASAR
In haar brochure stelt de Fiets- en reisclub van Pasar Brussel en de Rand  haar reisprogramma voor 2017 voor.

DONDERDAG 25 TOT ZONDAG 28 MEI - Hemelvaart Fietsweekend Noord-Brabant & Strabrechtse Heide (NL)  -  VOLZET!In Brabant kom je als recreatieve fietser prima aan je trekken. Want het is fantastisch mooi fietsen in De Kempen of in de Peel. De Kempen kenmerkt zich door uitgestrekte bossen en heide met kleine zandweggetjes en slingerende beekjes. In het vochtige hoogveengebied de Peel werd eeuwenlang turf gestoken. Vogels komen er graag in wat inmiddels nationaal park De Groote Peel heet. Rondom lichtstad Eindhoven kan je dankzij de unieke Van Gogh fietsroute Nuenen het 'spoor' volgen van Vincent van Gogh. Iedere dag kan je kiezen tussen twee fietsafstanden (50 of 65 km). We verblijven in het sfeervolle hotel Kapellerput in Heeze.


WOENSDAG 7 TOT WOENSDAG 14 JUNI  - Cultuurreis in het verrassende Epirus, Griekenland op zijn best!   NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ!
Op het Griekse vasteland, met aan de overkant Corfu, vind je de adembenemend mooie streek Epirus. Hier gaan natuur en cultuur hand in hand. Neem een kijkje in het amfitheater van Dodoni, wandel langs de groene Vikoskloof en proef van de heerlijke Griekse keuken. Ontdek met ons dit prachtige Griekse en nog authentieke gebied vůůr het te laat is! Tijdens deze vakantieweek verblijven we in het unieke vijfsterrenhotel Epirus Palace in IoŠnnina waar het na onze uitstappen fijn toeven is.  


WOENSDAG 6 TOT WOENSDAG 13 SEPTEMBER Ė Cultuurreis in SiciliŽ (ItaliŽ), kruispunt der beschavingen!   VOLZET!
De Griekse tempels en theaters op SiciliŽ schitteren in de mediterrane zon tijdens de maand september. Tijdens deze prachtige rondreis geeft het Italiaanse eiland al zijn geheimen bloot. Kijk je ogen uit naar die schatten die overheersers in de loopt der tijd achterlieten. Laat je onderweg verleiden door de heerlijke geur van vanille en de mooie goudkleur van sinaasappels. En ervaar ook de oerkracht van de vulkaan Etna. Een niet te missen rondreis dat je ooit moet gedaan hebben. Je verblijft hierbij in uitstekende viersterrenhotels in volpension.


ZONDAG 17 TOT ZONDAG 24 SEPTEMBER Ė Cultuurreis langs de mooiste steden in IstriŽ & SloveniŽ   EXTRA PLAATSEN!   
In het Kroatische IstriŽ is de kust met zijn kristalheldere zee nog ongerept. De pittoreske vissershavens en de middeleeuwse stadjes in het bergachtige binnenland stralen rust en vrede uit. Opatija, dat wordt beschouwd als de ďgrande dameĒ van de badplaatsen van KroatiŽ, kan niet achterblijven en blijkt een zeer aantrekkelijk landschap. De hoofdstad Zagreb wordt dan weer beschouwd als de Europese stad van de kunst. Tijdens deze rondreis tref je ook het charmante buurland SloveniŽ. Hoewel het kleinste land aan de Adriatische zee, is SloveniŽ het enige land in Europa waar de natuur zo verweven is met verschillende landschappen: de Alpen, de Middellandse Zee, de Pannonische vlakte en de mysterieuze Karst.


De brochure kan u helemaal onderaan deze pagina downloaden.


NIEUW! MAANLICHTTOCHT OP ZATERDAGAVOND 11 FEBRUARI 2017

Voor de eerste keer gaat de vermaarde Maanlichttocht door in de provincie Vlaams-Brabant, namelijk in Nieuwenrode (Kapelle-op-den-Bos) 

Zin in een avontuurlijke avondwandeling ? Dan is de Maanlichttocht zeker iets voor jou !

Tijdens deze nachtelijke wandelzoektocht (10-15 km) zoek je met je groepje van 3 tot 10 personen je weg door de duisternis aan de hand van een cryptische wegbeschrijving. Halverwege is er een drankje en versnapering voorzien.

Iedereen met een fikse portie gezond verstand en inventiviteit kan aan deze Maanlichttocht deelnemen.

Inschrijven kan vanaf 1 januari via het inschrijvingsformulier op www.Maanlichttocht.be  waar je trouwens ook alle info vindt.

De Maanlichttocht wordt georganiseerd door G&S (Gwendolyn en Steven) i.s.m.  Actief Buiten en Pasar Kapelle-op-den-Bos (www.pasar.be/kapelle-op-den-bos).


PASAR GROEPSAANKOOP GPS TOESTELLEN  TOT 12 FEBRUARI 2017
Sorry, de uiterste datum voor deze groepsaankoop is verstreken.
Voor de 5de keer organiseert Pasar een groepsaankoop voor outdoor GPS-toestellen in samenwerking met 
Waypoint Leuven, de speciaalzaak voor mobiele en recreatieve GPSnavigatiesystemen.

Helemaal onderaan deze pagina kan u het voorstel van deze tijdelijke groepsaankoop downloaden.
De prijzen in het voorstel zijn inclusief BTW en gelden enkel voor leden Pasar.
Niet-leden betalen 10 euro extra voor een GPS-toestel en 5 euro extra voor de Onroute Uitbreiding Topoactive.

Hoe pakken we het aan?
Bestellen kan door ten laatste op zondag 12 februari 2017:
1. volgend formulier in te vullen en te verzenden: 
https://goo.gl/forms/rlQRRfuqp4z2scoa2
2  het verschuldigde bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE23 7755 9781 8091 van PASAR VZW met de vermelding ĎGPS groepsaankoop  Ė  jouw familienaamí

Zodra je het formulier opgestuurd heb ťn we de betaling binnen hebben ontvang je een bevestigingsmail.

Levering toestellen
We brengen je op de hoogte zodra de toestellen geleverd zijn. De toestellen worden op het kantoor van Pasar Leuven geleverd op 2 maart. We spreken individueel af hoe de toestellen tot bij jou geraken.

Door de scherpe prijzen is het niet mogelijk dat de winkel rechtstreekse support biedt aan wie een toestel via deze groepsaankoop besteld. Ook Pasar biedt geen support voor de bestelde toestellen. Info en vragen over het toestel kunnen gesteld worden tijdens de activiteiten van de GPS Clubs van Pasar.

Indien er technische problemen zouden optreden bij de toestellen (vb defect), dan kan je uiteraard wel bij de winkel terecht. Op de toestellen geldt 2 jaar garantie zoals bepaald door de fabrikant.

Lidmaatschap Pasar
Ben je nog geen lid van Pasar en wens je lid te worden om meteen van het gunstigste tarief van de groepsaankoop en alle andere ledenvoordelen te genieten, dan kan je dit of het bestelformulier 
https://goo.gl/forms/rlQRRfuqp4z2scoa2 aangeven. Vervolgens surf je naar www.pasar.be/voordelen waar je de ledenvoordelen kan bekijken en online jouw lidmaatschap kan aanvragen.


Het voorstel van de groepsaankoop kan u helemaal onderaan deze pagina kan downloaden

 .
Info Pasar Vlaams-Brabant:  brussel@pasar.be    

 

HIERONDER KAN JE DIVERSE FLYERS EN/OF DOCUMENTEN DOWNLOADEN!

 


 


Partners