Facebook pagina

Pasar Zwervers Haspengouw

Share/Save/Bookmark

Jaarprogramma

vrijdag 22 november 2013 - zondag 24 november 2013

Weekend Roompot in Zeeland

Wegens een reorganisatie in de horeca afdeling van de Roompot was het ons tot op heden niet mogelijk de juiste afspraken voor het eten te maken. Daarom werd er beslist hiervoor geen reservatie te doen. U kan op eigen initiatief deelnemen aan het buffet van die dag.
Wij verwachten u op de camping " De Roompot ", Mariapolderseweg 1, 4493 PH Kamperland. Een modern uitgeruste camping staat te uwer beschikking met verwarmde sanitaire voorzieningen en een supermarkt met uitgebreid assortiment (elke dag vers brood...) Tijdens de ganse duur van het verblijf (van vrijdagnamiddag tot zondagavond 19.30 uur) heeft u toegang tot het subtropische zwemparadijs . Huisdieren zijn toegelaten op de camping.

Programma:

Vrijdag 22 november 2013
Aankomst op de camping vanaf 14 uur. Om 20 uur verwelkomen wij u in het terrascafé.

Zaterdag 23 november 2013
Iedereen is vrij deze dag in te vullen zoals hij verkiest.

Om 10.15 uur hebben wij een bezoek gepland aan het “Watersnood museum in Ouwerkerk” Vertrek om 9.30 u op de camping. Het is dit jaar 60 jaar geleden dat de watersnoodramp van 1 februari 1953 zich voordeed en 1800 mensen er het leven lieten. ( zie www.watersnoodmuseum.nl) Het museum is gevestigd in de 4 caissons die zijn gebruikt om het allerlaatste dijkgat van de ramp te dichten. Een gids zal de rondleiding verzorgen. Nadien kan je een wandeling of fietstocht maken in het Nationaal Park Oosterschelde of Zierikzee bezoeken.
Rond 14 uur komt Sinterklaas aan in de haven van Colijnsplaat.

Vanaf 18 uur kunt u vrijblijvend in het familierestaurant terecht voor een uitgebreid buffet. De samenstelling ervan is ter plaatse geafficheerd.

Zondag 24 november 2013
Momenteel worden er verstevigingswerken uitgevoerd aan de dijken langs het strand. Afhankelijk hiervan vertrekken we om 10 uur voor een wandeling van ongeveer 2 uren langs strand, duinen en observatiepost voor vogels. Om hoger vermelde reden is er ook geen erwtensoep voorzien.

Deelnameprijs:

Voor leden van Pasar: 31 euro per kampeerwagen met twee personen, niet leden betalen 35 euro. Per bijkomende persoon (volwassenen of kinderen) dient 4 euro betaald te worden.
In deze prijs zijn begrepen: kampeerplaats, verwarmde sanitaire voorzieningen,en één toegangskaart per persoon voor het subtropische zwembad, geldig gedurende het ganse verblijf, evenals administratiekosten, reservatiekosten, toeristenbelasting en verzekering voor leden.
Bijkomende informatie bij de inrichter: Valère Meylemans: 0475/66.05.62