Facebook pagina

Provincie Antwerpen

Share/Save/Bookmark

INFO OVER PASAR IN ANTWERPEN 

Welkom op de webpagina van Pasar Antwerpen

In de provincie Antwerpen zijn 61afdelingen van Pasar actief. Elk weekend kan je wel ergens terecht voor een aangename wandeling, boeiende fietstocht, interessant bezoek, ...

De meeste Pasarafdelingen in Antwerpen hebben ook een eigen afdelingswebsite.

Alle activiteiten van alle afdelingen in Vlaanderen vind je terug onder www.pasar.be/activiteiten. Iedereen kan deelnemen aan onze activiteiten!

  
Op deze webpagina vind je meer info over:

Beurs Elektrisch fietsen op zondag 5 maart 2017 in Zandchoven


Beurs Elektrisch fietsen
Zondag 5 maart 2017

Evenementenhal De Populier

Populierenhoeve 22, Zandhoven


5 redenen om op 5 maart koers te zetten naar de Elektrische fietsbeurs in Zandhoven:

 

1. Twijfel je al even of je een elektrische fiets zou aankopen? Zou je er graag eerst een paar kunnen testen? Dat treft: op de fietsbeurs kan je buiten een rondje maken met e-bikes van verschillende merken.

2. Pasar Zandhoven organiseert deze beurs samen met de gemeente Zandhoven, de politiezone ZARA (Zandhoven en Ranst) en het BIVV, het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid. Zij beantwoorden alle mogelijke vragen die je maar kan hebben over veilig fietsen met een e-bike.

3. In 2016 veranderde de wetgeving rond elektrisch fietsen. Heb je een verzekering nodig? En wat met een rijbewijs, nummerplaat en helm? Moet je je e-bike inschrijven? Je bent weer helemaal mee dankzij de infosessies die op de Elektrische fietsbeurs worden gegeven. Tijdens workshops geven fietsconsulenten van Pasar je ook een degelijke uitleg over de  verschillende types fietsen.

4. Droom je van weekendjes weg of zelfs heuse fietsreizen met je e-bike? Op de infostand van Pasar kan je je laten inspireren om jouw volgende uitstap te plannen.

5. Toegang tot de beurs is helemaal gratis.

 

De beurs vindt plaats in Evenementenhal De Populier, Populierenhoeve 22 in Zandhoven, van 10 tot 17 uur. Meer info bij Paula Henderickx, tel. 0475 59 32 76, paula.henderickx@skynet.be.

www.pasar.be/zandhoven


Info Pasar Antwerpen: 

Guillermo.Corral@pasar.be

hilsande.sels@pasar.be