Facebook pagina

Pasar Camperclub Teuten

Share/Save/Bookmark

"Teuten" waren rondreizende ambachtsmannen of handelaren welke vanuit hun thuisbasis in Noord-Limburg Europa introkken met hun handelswaren of om hun vak uit te oefenen. Vandaag heeft onze camperclub ‘Pasar Teuten’ een eerder toeristische insteek in die zin dat we van uit onze thuisbasis vertrekken om uitstapjes te doen, mooie toeristische plekjes te gaan bewonderen of om er gewoon voor een tijdje op uit te trekken met de camper. Je hebt ook een camper? Doe dan eens gezellig met ons mee en vervoeg ons op een van onze volgende activiteiten.


!!!!!!INSCHRIJVEN KAN ENKEL DOOR EEN MAIL TE STUREN NAAR DE REISLEIDER ZOALS VERMELD BIJ DE ACTIVITEIT!!!!!!


Om organisatorische redenen is het NIET mogelijk om in te schrijven via de website. Je mailt dus eerst naar de vermelde reisbegeleider. Vervolgens krijg je de nodige informatie en dan beslis je of je inschrijft of niet. Wil je meedoen dan bevestig je dit per mail aan de reisleider en je betaalt het voorschot ten laatste 2 maanden voor aanvang van de uitstap.

OPGELET!!!!!! Je inschrijving is pas geldig nadat het bedrag van het voorschot gestort werd.

Het voorschot is gelijk aan de helft van het totaalbedrag. het resterende bedrag dient ten laatste 30 dagen voor aanvang van de activiteit betaald te zijn op de rekening van de Pasar Teuten.