Camperverzekering

Share/Save/Bookmark

De voordeligste camperverzekering
van Pasar en
Exclusief ledenvoordeel!

camperverzekering
 

Pasar en DVV hebben samen een zeer voordelige* en kwaliteitsvolle camperverzekering ontwikkeld, speciaal voor de Belgische markt.

Goed en volledig verzekerd
De verplichte Burgerlijke Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en een volledige Omnium eventueel aan te vullen met een Bestuurders- en/of een Bijstandsverzekering

Voordelig verzekerd
De voordeligste omnium camperverzekering van Vlaanderen

Dichtbij huis verzekerd
Via de het DVV-netwerk vind je steeds een DVV-agent dicht bij jou in de buurt.

Vraag je vrijblijvende offerte aan bij DVV
KLIK HIER...

Burgerlijke Aansprakelijkheid

De verzekering is niet beperkt tot de verzekeringsnemer, iedereen die als regelmatig bestuurder in de polis werd opgenomen valt onder deze verzekering. Opgelet: professionele verhuur is op aanvraag.

Volledige Omnium

 • Glasbreuk
  Alle ramen (glas of kunststof) en koepels (geen dekking voor koplampen, achterlichten en spiegels onder ‘glasbreuk’). DVV vergoedt daarbovenop schade aan het interieur als gevolg van de glasbreuk.
 • Brand
  Schade ten gevolge van brand, vuur, ontploffing, steekvlammen, bliksem en blussingswerken na brand. DVV vergoedt ook schade als gevolg van kortsluiting zonder vlammen, evenals schade veroorzaakt door het laden, lossen of vervoeren van ontvlambare of ontplofbare stoffen of voorwerpen indien deze producten voor privégebruik bestemd zijn.
 • Diefstal en Diefstalschade
  Alle schade ten gevolge van diefstal en poging tot diefstal (ook een vast bevestigd tv-toestel indien opgenomen in de verzekerde waarde). Hierbovenop vergoedt DVV ook schade aan het interieur bij inbraak, kosten na diefstal van de officiële nummerplaat en nieuwe sleutels of het herprogrammeren als de sleutels gestolen werden.
 • Aanrijding met dieren
  Aanrijding met alle dieren, niet enkel wild. Wel moet er steeds een PV opgemaakt worden.
 • Natuurkrachten
  Storm, orkaan, hagel, vloedgolf, overstroming, aardbeving, vulkaanuitbarsting, het vallen van meteorieten, lawine, sneeuwdruk.
 • Bijkomende gevaren (exclusief bij DVV!)
  DVV vergoedt schade bij plotselinge en onvoorziene neerslag van roet, verf- en zandstraalresten , net als schade bij een kettingbotsing met minstens 4 geïdentificeerde voertuigen. DVV vergoedt ook schade rechtstreeks aangericht door de gekoppelde aanhangwagen (“haaks-slaan”). Verder vergoedt DVV ook nog schade die voortvloeit uit het vervoer van het rijtuig per trein, per boot, of door een sleepdienst. ALLE GENOEMDE WAARBORGEN ZIJN ZONDER VRIJSTELLING
 • Eigen schade 
  Dekking voor ongeval, laden en lossen, vandalisme en kwaad opzet. De klant kan kiezen voor een klassieke franchise ten belope van 2.5 % (of 5 % of 10 %) van de verzekerde waarde. Verder heeft de klant ook nog keuze uit de franchise “aanrijdingsrisico”; dat is een klassieke franchise van 2.5 % waarbij er volledig wordt betaald als de tegenpartij een geïdentificeerd motorrijtuig is; of kiezen voor een franchise met een drempel van € 750. De klant kan kiezen voor een periode zonder afschrijvingen van 6, 12, 24, 36 of 48 maanden.
 • Antidiefstalvereisten
  Vanaf € 75 000 excl. BTW is een systeem met satelliet-tracking noodzakelijk (CJ2).
 • Pechbijstand
  Zit standaard in betalende waarborg DVV Assistance (samen met reisbijstand).

Rechtsbijstand

Basisformule rechtsbijstand.

Reisbijstand

Pechbijstand en wereldwijde personenbijstand aan € 86 (per gezin).

Brand & diefstal voor de inboedel van de camper

In de polis Cocoon is ook een dekking voor “tijdelijk verplaatste inboedel”.

Tariefvoorbeelden*

Man van 50 jaar, bonus-malus 0:

Waarde van de camper (incl. BTW) Totaal* (incl. BTW)
€ 50.000 € 732,46
€ 65.000 € 859,63
€ 85.000 € 1030,83

* Totaalprijs voor Burgerlijke aansprakelijkheid, volledige Omnium én Rechtsbijstand.

 
(*) Dit voordelig aanbod kan enkel in combinatie met de verzekering van de personenwagen van de desbetreffende camperhouder.

Vraag je vrijblijvende offerte aan bij DVV
KLIK HIER...