Aartselaar

Je houdt van een ontspannende natuurwandeling en/of je fietst graag door je eigen gemeente en bij de buren? Dan zit je goed bij Pasar Aartselaar. Ons team staat steeds paraat om je de mooie hoekjes van onze regio te helpen (her)ontdekken.

Onze activiteiten

Militair Domein - Brasschaat

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 4 maart 2018 - 13:30
Georganiseerd door

Het militair domein Klein Schietveld  vormt samen met het Groot Schietveld een rustig terrein van 900 ha met dennen-, eiken-; en berkbossen, weilanden, vennen en heide. De afdeling Bos en Groen van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap staat in voor het beheer van fauna en flora.

Antverpiapad - Brasschaat

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 6 mei 2018 - 13:30
Georganiseerd door

Deze aangepaste wandeling kunnen wij een natuur- en architectuurwandeling noemen. Wij vertrekken in de Frilinglei richting Kapelsesteenweg. Onmiddellijk na het verlaten van de Kapelsesteenweg, komen we bij de Katerheidemolen, waarvan de romp in 1983 gerestaureerd werd.

Pagina's

Op de hoogte blijven van wat jou interesseert?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Aartselaar

Je kan op elk moment eenvoudig afmelden.

Door in te schrijven op de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyvoorwaarden van Pasar.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenlandt? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!