Herent

Wandelingen, (meerdaagse) fietstochten, een kampeerweekend, een bedrijfs- of museumbezoek of een andere uitstap, ... De medewerkers van Pasar Herent staan paraat om je gekende en minder gekende pareltjes te laten (her)ontdekken.

Onze activiteiten

Bezoek aan Treinworld in Schaarbeek.

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 18 maart 2018 - 12:30 tem 18:00
Georganiseerd door

Op Zondag namiddag 18 maart vertrekken we vanuit het station van Herent om 12.53hr. met de trein naar Schaarbeek voor een bezoek aan TRAIN WORLD waar we op ontdekking gaan onder begeleiding van een gids naar de spoorwegen van gisteren, vandaag en morgen tijdens.

Op de hoogte blijven van wat jou interesseert?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Herent

Je kan op elk moment eenvoudig afmelden.

Door in te schrijven op de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyvoorwaarden van Pasar.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in BelgiĆ« of het buitenlandt? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!