Kapelle-Op-Den-Bos

Pasar leden maar ook niet leden zijn steeds welkom op onze activiteiten. Let wel op: voor de meeste activiteiten vragen we om vooraf in te schrijven. Meer info over de activiteit vind je ten gepaste tijd onder de rubriek 'Activiteiten'. Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief zodat je steeds op de hoogte blijft en geen enkele activiteit mist. Je kan je steeds uitschrijven. Je kan ons ook vinden op Facebook. Voor elk wat wils!

Onze activiteiten

Bezoek Bierkasteel en Eperon d'Or (oude schoenfabriek) in Izegem.

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats?
dinsdag 24 april 2018 - 07:15
Georganiseerd door

Samen met Pasar Londerzeel brengen we, in de voormiddag, een bezoek aan het Eperon d’Or museum, waar je alles te weten komt over schoenen en borstels. Na het middagmaal bezoek je het Bierkasteel, een hoogtech-nologische brouwerij met een familiaal karakter. .

 

Pagina's

Op de hoogte blijven van wat jou interesseert?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Kapelle-Op-Den-Bos

Je kan op elk moment eenvoudig afmelden.

Door in te schrijven op de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyvoorwaarden van Pasar.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas

Govaka

Vlaanderen

DVV verzekeringen

Corsendonk Hotels & Clubs