Roeselare

Bij Pasar Roeselare zit je goed voor wandelingen, fietstochten, meerdaagse fiets- en wandelvakanties, museum- en bedrijfsbezoeken, een toeristische infoavond, ... Het team biedt je een zeer afwisselende activiteitenkalender om bekende en minder bekende plekken (opnieuw) te ontdekken.

Onze activiteiten

Jeneverwandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 25 februari 2018 - 14:00 tem 18:00
Georganiseerd door

Het wordt een wandeling in en rond Emelgem.( men spreekt over “het kerelspad”)Met vertrek op het Emelgenseplein (verlengde Prinsessestraat) aan de kerk. Mogelijk om te parkeren aan de kerk.

Op de hoogte blijven van wat jou interesseert?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Roeselare

Je kan op elk moment eenvoudig afmelden.

Door in te schrijven op de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyvoorwaarden van Pasar.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenlandt? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!