St-Niklaas

Hou je van wandelen en fietsen? Dan ben je van harte welkom op een van de acitviteiten van Pasar Sint-Niklaas. Voor de iets meer ervaren fietsers is er 'Woensdag Fietsdag', waarbij van april tot september tweewekelijks langere begeleide fietstochten georganiseerd worden.

Onze activiteiten

Winterwandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 25 februari 2018 - 14:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Ursel, dat is het dorp van Pierlala, de alter ego van Uilenspiegel. Met vertrek aan de Sint-Medarduskerk gaan wij richtting Konijntje. Verder trekken wij nog een stuk door het Keigatbos, waar we ook nog het Veldkruis aantreffen, een aangenaam plekje omgeven door eeuwenoude linden.

Lentewandeling - Tweelandenpad

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 25 maart 2018 - 15:00 tem 18:00
Georganiseerd door

Met vertrek aan de zaal De Klingelaar duiken wij, net voorbij het centrum van De Klinge, het Clinge Bos in. Meteen zitten wij in Zeeuws Vlaanderen. Onderweg komen wij langs de grenzen van 1843 en we ontwaren ook nog een reprodictie van de Dodendraad (WO l).

Startrit Woensdag Fietsdag 2018

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 4 april 2018 - 14:30 tem 18:00
Georganiseerd door

Traditiegetrouw starten wij ons seizoen "Woensdag Fietsdag" met namiddagtochten. En even traditiegetrouw vertrekken wij op het Hendrik Heymanplein aan de Stedelijke bibliotheek. De tocht van vandaag loopt over 46 km en gaat in westelijke richting naar Klein Sinaai om langs Sinaai terug te komen.

Pagina's

Op de hoogte blijven van wat jou interesseert?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van St-Niklaas

Je kan op elk moment eenvoudig afmelden.

Door in te schrijven op de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyvoorwaarden van Pasar.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenlandt? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!