Ternat

Pasar Ternat wil in een snel veranderende wereld meer aandacht geven aan een waardevolle invulling van de vrije tijd. Binnen het aanbod willen we inzetten op activiteiten waar een verhaal achter schuil gaat ... Zo voorzien we naast de traditionele wandelingen ook een aantal daguitstappen, ook bij onze franstalige landgenoten. En ook een bezoekje over de landsgrenzen behoort tot de mogelijkheden.

Onze activiteiten

Dauwwandeling in Ternat

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 8 april 2018 - 06:30
Georganiseerd door

Het is sinds vorige eeuw geleden dat we deze activiteit nog opnamen in ons programma.  Na een gezonde ochtendwandeling genieten we in het café Katarinakring van een versterkend buffet met brood, spek en eieren.

Inschrijven verplicht !

Pagina's

Op de hoogte blijven van wat jou interesseert?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Ternat

Je kan op elk moment eenvoudig afmelden.

Door in te schrijven op de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyvoorwaarden van Pasar.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenlandt? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!