Pasarmagazine

Share/Save/Bookmark

Pasar Magazine

 
Win met Pasar !

Win een dagje Efteling met het gezin

EftelingZweef met z’n allen door de betoverende wereld van Droomvlucht en schuif dichter tegen elkaar aan tijdens de spannende parkshow Raveleijn. Kleintjes luisteren vol verwondering naar Sprookjesboom of kijken hun ogen uit in Carnaval Festival. Durfals testen hun heldenmoed in stoere attracties, zoals de houten achtbaan Joris en de Draak of het mysterieuze spookschip De Vliegende Hollander.
 

Pasar kan 5 gezinstickets voor 4 personen wegschenken. Wil je kans maken op een dagje vol verwondering in de Efteling?
Vul dan vóór 28 april het wedstrijdformulier in.

 
Deze wedstrijd loopt tot en met 27 april 2014.

Win een vakantiecheque voor Slovakije, de ongekende parel...

SojkaDe Slovaken zeggen het zelf, Liptov is de meest veelzijdige regio van Slovakije. De regio is omringd door de hoogste toppen van het land, er is een nog ongerepte natuur met bergen, meren en honderden kilometers bewegwijzerde wandelpaden.
 

Pasar schenkt 1 vakantiecheque van  250 euro weg voor een verblijf in hotel Sojka of vakantiewoning of mobilhomestaanplaats, maaltijden in het restaurant, gebruik van wellness en/of zwembad of fietsverhuur.

Wil je kans maken op deze  vakantiecheque van 250 euro?
Vul dan vóór 28 april het wedstrijdformulier in.
   

 
Deze wedstrijd loopt tot en met 27 april 2014.

Win 3 X ijzeren oogst

IJzeren OogstIn de aanloop naar de herdenking van de Eerste Wereldoorlog trok Korneel De Rynck heel Europa door, op zoek naar de belangrijkste plaatsen die aan die wereldbrand herinneren. Van Sarajevo tot Gallipoli, van Ieper tot Caporetto. Twee hoofdstukken handelen over Italië en de streek die Herman Cole in onze reportagereeks belicht. De Rynck koppelt zijn reiservaringen aan de lokale geschiedenis, bezoekt monumenten en begraafplaatsen, laat kenners aan het woord en vertelt de geschiedenis aan de hand van talloze bronnen.

Korneel De Rynck, IJzeren oogst - Een reis door Europa en de Grote Oorlog. Uitgeverij Bezige Bij – Antwerpen, 420 blz. Prijs: 24,99 euro.

 

Pasar kan 3 exemplaren van het boek wegschenken. Heb je interesse?
Vul dan vóór 22 april het wedstrijdformulier in.
   

 
Deze wedstrijd loopt tot en met 21 april 2014.

Raadpleeg het wedstrijdreglement.