Facebook pagina

Pasar-magazine

Share/Save/Bookmark

2014

 
Win met Pasar !

Fietsen in Picardisch Wallonië

PicardiŽHet bekt niet, maar het laat zich wel fietsen. Picardisch WalloniŽ is ruwweg de trapezium langs Moeskroen, Edingen, Bernissart en Doornik, tussen de Vlaamse Ardennen en de Franse grens dus. Daar hebben ze uit 1.600 kilometer fietspaden 24 aantrekkelijke routes gekozen. De kortste is een stadstochtje door historisch Doornik (4,3 km), de langste maakt lus van 145 kilometer van en naar Doornik. Een topogids met kaartjes en uitleg focust op thema's als natuur, erfgoed, bier en Doornik zelf.

Neem deel aan de wedstrijd en maak kans op een van de 5 topogidsen t.w.v. Ä 16,90.
Ook te koop via wapishop.be.

 
Deze wedstrijd loopt tot en met 12 juni 2016.

Win een wandelvakantie: Tirol schenkt 3 reizen weg ter waarde van Ä 1.000!

BelvillaIn Tirol, het hart van de Alpen, openbaart zich een fascinerende bergwereld voor wandelaars en klimmers. Wandel door het relatief vlakke middengebergte, trotseer een lange-afstandswandeling of klim naar de top. Bergwandelaars, recreatieve wandelaars en liefhebbers van trekkingtochten vinden afwisseling op de 15.000 km aan bewegwijzerde wandel- en bergpaden. De bekendste lange afstand wandelroute van Tirol, de Adelaarsweg, doorkruist het hart van de Alpen en heeft een totale lengte van 1.480 km. Wist je dat Tirol maar liefst 573 bergen hoger dan 3.000 m telt? De Großglockner (3.798 m) en de Wildspitze (3.768 m) zijn de hoogste.

Surf naar www.visittirol.be om alle wandelroutes te ontdekken!

Beantwoord de wedstrijdvraag en win één van de drie reizen naar Wilder Kaiser, Pitztal of Alpbachtal. Verblijf 7 nachten in een 4-sterrenhotel voor 2 personen in halfpension.
 
De prijs (vakantievoucher) blijft geldig tot 31/10/2016 (volgens beschikbaarheid).
Vervoer niet inbegrepen.

 
Deze wedstrijd loopt tot en met 26 juni 2016.

Raadpleeg het wedstrijdreglement.