Pasar-magazine

Share/Save/Bookmark

Pasar Magazine

 
Win met Pasar !

Win een Pasar e-bikebox

E-bikeboxDe Pasar e-bikebox bevat vijftig fietslussen door heel België speciaal voor de elektrische fiets. Enthousiaste Pasar-medewerkers testten alle routes. Bij elke tocht krijg je een handige plooikaart en korte omschrijving. Je fiets over rustige fietspaden, langs het fietsknooppuntennetwerk of voorbij oude spoorwegen of jaagpaden. Extra in de box: een begeleidend boekje met tips voor de aankoop van een elektrische fiets en informatie voor wie met de e-bike op stap gaat.
 

Vul snel het wedstrijdformulier in beantwoord de wedstrijdvraag en maak kans op een Pasar e-bikebox.

 
Deze wedstrijd loopt tot en met 30 september 2014.

Win een verblijf t.w.v. 250 euro in een Ardennes Relais vakantiewoning

Ardennes-RelaisZin om zalig na te zomeren in de Ardennen? In  een sfeervolle chalet aan de rand van het bos of een authentieke boerderij met zicht over de heuvels? Maak kans op een verblijf t.w.v. 250 euro met Ardennes Relais en misschien kan jij straks de wandelschoenen aantrekken!
 

Interesse? Vul dan snel het wedstrijdformulier in en beantwoord de wedstrijdvraag

 
Deze wedstrijd loopt tot en met 30 september 2014.

Win een verblijf in bungalowpark Sunclass Durbuy

SunclassIn het hartje van de Echte Ardennen ligt tussen de prachtige beboste heuvels en nabij het kleinste stadje ter wereld – Durbuy – het bungalowpark Sunclass Durbuy. De ideale plek om de dagelijkse beslommeringen te vergeten en met volle teugen te genieten van de rust te midden van het groen.
 

De charmante en comfortabele bungalows liggen er in een uitgestrekt domein van liefst 23 ha. Alle 237 bungalows hebben een terras of balkon, verwarming, magnetron, koffiezet, koelkast, kleuren-tv met kabelaansluiting, gratis WiFi en vaak een dvd-speler. Dit bungalowpark is de ideale uitvalsbasis voor tal van leuke uitstappen in de Ardennen.
 

Maak kans op een weekendje voor vier personen in het bungalowpark of één van de andere leuke prijzen.
 

Los de puzzel op en vul de slagzin die overblijft in in het wedstrijdformulier.

 
Deze wedstrijd loopt tot en met 30 september 2014.

Win het boek Rijn & Wijn

Rijn & WijnIn het boek Rijn & Wijn. Langs romantische burchten en beroemde wijnbergen van journalist Gert Corremans en fotograaf Michaël Dehaspe reis je mee naar de Bovenvallei van de Middenrijn. Aan de hand van 25 portretten maak je kennis met het landschap en de burchten tussen Koblenz en Mainz, door de Unesco erkend als werelderfgoed.
 

Wil jij zo’n boek winnen? Vul dan snel het wedstrijdformulier in en beantwoord de wedstrijdvraag.

 
Deze wedstrijd loopt tot en met 30 september 2014.

Win de wandelgids Langs Sporen van de Groote Oorlog

Groote OOrlogDe vzw Grote Routepaden heeft een gids uitgebracht met drie meerdaagse wandeltochten langs sporen van de Groote Oorlog: in de Westhoek, langs de Antwerpse fortengordel en door het Hageland en Dijleland in Vlaams-Brabant. De wandelroutes lopen voor een groot deel over bestaande GR-routes. Een garantie voor mooie wandelwegen met op je weg militaire begraafplaatsen, gedenktekens, oorlogsmonumenten, musea en andere sporen die herinneren aan het oorlogsgeweld dat net een eeuw geleden losbrak. 
 

Wil jij kans maken op deze nieuwe wandelgids? Vul dan snel het wedstrijdformulier in en beantwoord de wedstrijdvraag.

 
Deze wedstrijd loopt tot en met 30 september 2014.

Raadpleeg het wedstrijdreglement.