Facebook pagina

Pasar-magazine

Share/Save/Bookmark

2014

 
Win met Pasar !

Win 10 x 5 wandelingen door Gent

ColemanVan 10 juli tot 17 augustus kan je gratis deelnemen aan de wandelzoektocht van Pasar Gent-Eeklo én daar mooie prijzen mee winnen, zoals een fiets of een verblijf in een vakantiecentrum. Wil je nu al in de prijzen vallen? Maak kans op een brochure met 5 wandelingen in Gent, uitgestippeld door de vrijwilligers die elk jaar de zoektocht opstellen.
 

Vul snel het wedstrijdformulier in en win een gratis wandelbrochure.

 
Deze wedstrijd loopt tot en met met 31 juli 2015.

Win het boek Maak je eigen Groenland

ColemanWin 5 exemplaren van Maak je eigen Groenland. Het boek van één-presentator en buitenmens Bartel Van Riet staat vol leuke ideeën om van je tuin een heerlijk paradijs te maken, compleet met schommelbed, loungeset en snoephaag.
 

Vul snel het wedstrijdformulier in en win één van de 5 exemplaren.

 
Deze wedstrijd loopt tot en met 31 augustus.

Win een duoticket voor Boudewijn Seapark, Hidrodoe of Aquatopia

ColemanIn Boudewijn Seapark in Brugge beleef je met twintig buitenattracties een dolfijne familiedag. Er is een groot waterpark met acht glijbanen en heel wat spetterende attracties. Een hele dag waterplezier, binnen en buiten, meer dan 120 doe-opdrachten, een unieke 4D-film en alles wat je wil weten over water, dat krijg je bij Hidrodoe in Herentals. Aquatopia is dan weer een betoverende onderwaterwereld tegenover Antwerpen-Centraal. Je ontdekt er meer dan duizend vissen en reptielen in hun natuurlijke leefomgeving.
 

Vul snel het wedstrijdformulier in en win één van de 65 duotickets.

 
Deze wedstrijd loopt tot en met 15 juli 2015.

Raadpleeg het wedstrijdreglement.