Facebook pagina

Voordelen van Pasar

Share/Save/Bookmark

Corsendonk Hotels & Clubs

 
Corsendonk Hotels & Clubs

Op vakantie naar de Kempen, de Ardennen of de kust? De Corsendonk Hotels & Clubs zijn kindvriendelijk, liggen op rustige, groene locaties en vormen de geknipte uitvalsbasis voor uitstapjes in de streek. Ze hebben elk een uniek karakter: kies snel jouw ideale locatie en accommodatie.
 

Jouw voordeel als Pasar-lid: 5% korting.

Corsendonk De Linde: Kempense gastvrijheid

Retie is een rustig Kempens dorpje midden in de bossen. Je kan er heerlijk fietsen en wandelen op het uitgestrekte knooppuntennetwerk. Corsendonk De Linde heeft 64 recent gerenoveerde kamers, waarvan zeven aangepast voor rolstoelgebruikers. Je kan verblijven in een standaardkamer of in een luxueuzere comfortkamer. Het restaurant serveert lekkere Kempense gerechten en in de bar ben je altijd welkom. Er zijn petanquebanen, minigolf, een tennisterrein, pingpong en een speelterrein voor kinderen.


Corsendonk De Linde
Kasteelstraat 67, 2470 Retie
tel. 014 38 99 80 - info.delinde@corsendonkhotels.com
www.corsendonkclubs.com

Corsendonk Viane: Knusse Kempen

Corsendonk Viane biedt 84 comfortabele hotelkamers in het centrum van Turnhout, vlak bij de Grote Markt. Door haar ligging aan de E34 vormt de stad de ideale uitvalsbasis om de Kempen te verkennen. En de natuur begint aan de stadsrand. Spring op je fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek de bossen, weilanden en meren of de cultuur van de Kempen.


Corsendonk Viane
Korte Vianestraat 2, 2300 Turnhout
tel. 014 88 96 00 - info.viane@corsendonkhotels.com
www.corsendonkhotels.com

Priorij Corsendonk: middeleeuws en hedendaags

In Priorij Corsendonk reis je terug naar de veertiende eeuw. De augustijnen vestigden hun afgelegen landgoed diep in de Kempen. De middeleeuwse gewelvenkelder , de monumentale Kapittelzaal en de indrukwekkende zolder zijn bewaard gebleven en nog steeds omringd door bossen, weilanden, akkers en boomgaarden, waar je kan fietsen en wandelen. Priorij Corsendonk heeft 45 ruime standaardkamers, 31 charmante monnikenkamers en 2 familie kamers.


Priorij Corsendonk
Corsendonk 5, 2460 Oud-Turnhout
tel. 014 46 29 30 - info.priorij@corsendonkhotels.com
www.corsendonkhotels.com

Corsendonk Duinse Polders: uitwaaien aan zee

Gezinnen en groepen worden hartelijk verwelkomd bij Corsendonk Duinse Polders, vlak bij het centrum van Blankenberge en nabij de polders met hun historische dorpjes. Het vakantiecentrum beschikt over 149 comfortabele kamers en studio's, voorzien van een televisie en eigen badkamer. In de studio's heb je ook een kookhoek. Op het domein vind je ontspanningsruimten, terreinen voor minigolf en balsporten, een speeltuin en een gezellige bar. Tijdens het hoogseizoen is er een animatie-aanbod voor jong en oud.


Corsendonk Duinse Polders
Ruzettelaan 195, 8370 Blankenberge
tel. 050 43 24 00 - info.duinsepolders@corsendonkhotels.com
www.corsendonkclubs.com

Corsendonk Sol Cress: Ardense gezelligheid

Spa staat voor bronwater, de Thermen van Spa, uitgestrekte bossen en lekkere wildgerechten tijdens het seizoen. Corsendonk Sol Cress ligt net buiten de stad, nabij het bos van Staneux, waar je mooie lange wandelingen kan maken. Het telt 110 kamers, je verblijft er in een familiekamer , een studio, een comfortkamer of in e en appartement. Op het domein kan je tennis, tafeltennis, petanque of voetbal spelen. En de kinderen kunnen ravotten op het speelterrein.


Corsendonk Sol Cress
Spaloumont 5, 4900 Spa
tel. 087 77 23 53 - info.solcress@corsendonkhotels.com
www.corsendonkclubs.com