Pasar-campertijdplekje

De campings en camperplaatsen gaan vanaf 8 juni geleidelijk aan openen. Ons advies: boeken maar! Het kortbij kamperen, de “staycation” in eigen land zal, nog een hele tijd de norm zijn. De grenzen gaan niet onvoorwaardelijk open. Veel mensen zullen bovendien liever niet te ver van huis gaan. De kans dat campings en camperplaatsen in Vlaanderen snel volgeboekt geraken is reëel. Pasar Kamperen lanceert daarom het Campertijdplekje (een idee van onze eigen Pasar-vrijwilligers). Ben je Pasar-lid? Heb je ruimte om een camper te plaatsen op je oprit, in je tuin of langs je huis? Kriebelt het om zo’n ‘campertijdplekje’ aan te bieden aan andere Pasar-leden?

Registreer jouw camperplekje dan hieronder

Pasar vindt het belangrijk om deze zomer en dit najaar een steentje bij te dragen in het aanbieden van een ruim en aantrekkelijk aanbod van camperplekjes in eigen land/Vlaanderen.

We vermoeden dat om aan alle vakantiebehoeften te voldoen er op de bestaande binnenlandse camperplaatsen en campings onvoldoende plaatsen beschikbaar zullen zijn voor camperaars. Het idee is hieruit gegroeid om Pasar-leden aan te moedigen op hun privédomein Pasar-leden camperaars als gast te ontvangen op een plek die niet storend is voor de buurt.

Reglement:

  • reserveren bij de aanbieder, via mail of GSM
  • kosteloos verblijven, max  2 nachten, maximum 1 camper
  • aankomst en vertrek goed af te spreken met de aanbieder
  • aan te bieden diensten (gratis): electro aansluiting (goed het voltage checken) en afval afgifte
  • niet aan te bieden dienst: lozen van grijs water en toilet 

Aanbieders van een plekje checken vooraf bij hun eigen gemeente of er een reglement van toepassing is op het plaatsen van campers op privé-domein. Stel jezelf in regel. Pasar Kamperen is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. Aanbieder en gebruiker zijn hiervoor verantwoordelijk.

Bekijk hier het overzicht van de camperplekjes

 

Registreer je hieronder als je een camperplekje wil aanbieden

Over de camperplek

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.