Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

ABC van de gps

Misschien heb je zelf al een gps aangeschaft, maar kan je er nog niet goed mee werken? Misschien ga je er binnenkort één kopen of ben je gewoon geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met navigatie met gps en/of smartphone. Dan ben je zeker op het juiste adres!

Navigeren is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Iedereen maakt er wel eens gebruik van met de wagen. Gelukkig trekken hoe langer hoe meer mensen de natuur in, te voet of met de fiets. Of ze zoeken met hun smartphone dat leuke restaurantje dat de vrienden hadden aangeraden. Ook dan is navigatie belangrijk. Met simpelweg een gps kopen, kom je er niet. Je moet er ook goed mee overweg kunnen.

Deze webinar geeft een korte introductie voor wie al een gps heeft of er een wil kopen. Je krijgt een overzicht wat er zoal nodig is om te kunnen navigeren. Zowel een gps als navigeren met een smartphone komt kort aan bod. Je moet deze webinar niet bekijken als een cursus, daarvoor is de tijd te kort, maar wel als een oriënterende kennismaking met het onderwerp.

Hopelijk krijg je na het volgen goesting om meer te leren over navigeren met gps en smartphone. Dan verwachten we je in één van de 10 Pasar-gpsclubs verspreid over Vlaanderen.

Meer info over de gps-werking van Pasar:

Meer info?