Actief Zenne

Clubwerking Pasar Actief: durf je grenzen te verleggen!

 Ben je avontuurlijk aangelegd? Droom je ervan om samen met enkele vrienden spannende, sportieve en/of avontuurlijke activiteiten te beleven? Of zoek je naar nieuwe uitdagingen in je vrije tijd en wil je deze mee organiseren? In al deze gevallen is Pasar Actief op je lijf geschreven, een clubwerking waarmee je sport, avontuur en verenigingsleven kan combineren!

 Pasar Actief Zenne gaat in 2019 van start en dat doen we met een reeks geweldige activiteiten in de ruime omgeving van Halle. Benieuwd naar ons aanbod? Hier vind je alvast de eerste details:

 • Zondag 24 maart: Initiatie aan de wereld van avontuurlijk geocachen.

  Curieus voor wat geocaching is? Misschien heb je het al eens gedaan maar caches hoeven niet altijd zo gemakkelijk te bereiken zijn… In beide gevallen ga je hier je gading vinden! Ervaren geocachers ontwikkelen een parcours waar je niet anders kan dan uit je comfort zone te treden!
   

 • Woensdag 1 mei: De afdaling van De Zenne

  Ooit gevaren in deze fantastische omgeving? We moeten niet altijd zover reizen om op avontuur te gaan. We verkennen dan de Zenne op een niet zo vanzelfsprekende wijze. We zorgen daarnaast voor een avontuurlijke touch op Zennefeest.
   

 • Juni 2019: trektocht in het Pajottenland

  We doen onze rugzak aan en we trekken twee dagen in deze fantastische omgeving. Onderweg leer je iets over oriëntatie met kaart en gps, wat je meeneemt op trektocht, do’s en dont’s op trekking, wat een bivakzone is…

 Wil je een of meer van deze activiteiten beleven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en volgt onze facebookpagina om op de hoogte te blijven en zich als eerst in te schrijven!

Heb je andere ideeën en wil je de volgende activiteiten mee vormgeven? Stuur snel een berichtje naar actief@pasar.be , de club is op zoek naar avontuurfanaten zoals jij!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

 • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
 • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
 • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
 • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
 • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka

Kompas

Vlaanderen

DVV verzekeringen

Goboony

Campings in Vlaanderen