Fietsweekend in De Bilt-Utrecht (NL)

Wij gaan voor ons 29e Pinksterfietsweekend naar De Bilt, ten Noord-Oosten van Utrecht, Een dorp gelegen in een zeer groene omgeving in het hart van Nederland. We verblijven er in het Van Der Valk hotel De Bilt-Utrecht op basis van half-pension. We hebben er weer 3 mooie en afwisselende fietstochten uitgewerkt op basis van het knooppuntennetwerk van om en bij de 60 km. 

De eerste dag fietsen we door het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een zeer afwisselende tocht door bos, enkele dorpen, landelijk en residentieel gebied. Onze tweede fietstocht brengt ons weer door afwisselende gebieden met bos, heide en diverse natuurgebieden. Bosch en Duin, Den Dolder en, het pitoreske Lage Vuursche brengen ons aan de zuidrand van Hilversum. Door landelijk gebied bereiken we Bilthoven en De Bilt. Onze derde tocht gaat door mooi landelijk gebied naar de Loosdrechtse Plassen en het unieke stadje Breukelen. Na de middag volgen we de rivier De Vecht en zien er de vele prachtige huizen en kastelen. Via het centrum van Utrecht fietsen we door naar Zeist en De Bilt. 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 8 juni 2019 - 07:30 tem maandag 10 juni 2019 - 19:30
Praktische info

Voor dit fietsweekend moet je uiterlijk op 30 januari ingeschreven zijn en een voorschot storten van 50 euro/persoon op de rekening van Pasar Duffel. We verblijven op economy tweepersoonskamers. Eenpersoonskamers zijn mogelijk mits een meerprijs.

Het hotel is gelegen in De Holle Bilt nr.1 3732 HM De Bilt. De afstand van uit Duffel is ongeveer 150 km.

Waar vindt de activiteit plaats
Nederland
Lokaal of vertrekplaats
Parking G. Van der Lindenlaan Duffel
G. Van der Lindenlaan 12
2570 Duffel

Deelname-informatie

Deelnemers
5 - 40
Deelnameprijs leden
€195.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 210.00
Deelnameinformatie

In de deelnameprijs is begrepen verblijf van zaterdagavond t.e.m. maandagavond op basis van half pension op 2-persoons economy kamer. Voor een 1-persoonskamer dient een meerprijs van ongeveer 60 euro te worden betaald (o.v.). Ook de drie middaglunches en organisatiekosten zijn inbegrepen.

Contactpersonen

Contactpersoon
Fons Buelens
alfons.buelens@telenet.be
485949097
Georganiseerd door

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
Rik Van Slagmolen
hendrik.van.slagmolen@telenet.be
0498756562

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!