VOORJAARSKAMP TE WINTERSWIJK (NL)

Camping De Twee Bruggen, gelegen in Winterswijk in de provincie Gelderland en biedt voor ieder wat wils. De camping ligt in één van de mooiste delen van de Achterhoek, op slechts 4 km afstand van het centrum van Winterswijk en enkele kilometers van de Duitse grens. De comfortplaatsen zijn voorzien van 10A, met eigen watertappunt en afvoer en voor de zwemliefhebbers is er een overdekt verwarmd zwembad dat wij gratis kunnen gebruiken tot 22 u ’s avonds....

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 23 maart 2018 - 13:00 tem zondag 25 maart 2018 - 12:00
Praktische info

* Vrijdag 23 maart: aankomst van de deelnemers op camping De Twee Bruggen. ’s Avonds: gezellig samenzijn in de cafetaria, voordat het echte kampeerseizoen begint !

* Zaterdag 24 maart: zoals de voorbije jaren gaan wij een dagje Shoppen in Obelink,een kampeerwinkel voor ieders wat wils. s’ Avonds: om +/- 19 uur trekken we met z’n allen naar het Chinees restaurant in de buurt om ons avondmaal (naar eigen keuze) te verorberen. 

* Zondag 25 maart: een gezamenlijk ‘Ontbijt” met aansluitend een zwempartij in het overdekt verwarmd zwembad voor dat we huiswaarts gaan.

 INSCHRIJVING EN BETALING:
Het totale deelnamebedrag per familie enkel door storting op rekening BE90 9731 1954 2632 van Pasar Vaartland met vermelding Voorjaarskamp. Inschrijven kan tot uiterlijk 7 maart a.u.b.

  

 

Waar vindt de activiteit plaats
Nederland
Lokaal of vertrekplaats
Camping De Twee Bruggen
Meenkmolenweg 13
7109 AH Winterswijk

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€38.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 40.00
Deelnameinformatie

De periode zoals beschreven incl. ongeacht aantal personen / caravan + auto of motorhome / warme douches / warm waterverbruik / CAI / toeristenbelasting en elektra 10A zijn in de prijs zoals beschreven inbegrepen.

Contactpersoon

Contactpersoon
Guetens Marc
guetens.callens@skynet.be
038442850
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!