GEANNULEERD - 15/10/20: Breydelham en Campo Santo(Geannuleerd)
Gegidste bezoeken aan Breydelham in Gavere en Campo Santo in Gent
Praktisch
Begeleid bezoek aan Breydelham (Gavere)
Tijdens dit bedrijfsbezoek word je meegenomen doorheen het ganse productieproces.
Je maakt van dichtbij mee hoe de unieke lekkernijen worden gecreëerd.
Er wordt duidelijk gemaakt hoe het bedrijf inzet op duurzaamheid dmv ecologische systemen en milieuvriendelijke ingrepen.
Afsluiten doen we uiteraard met een degustatie!
Middagmaal in het Belfort Stadsrestaurant in Gent
Gegidst bezoek aan Campo Santo (Sint-Amandsberg)
De Campo Santo begraafplaats ligt bij een heuvel waarop de heilige Amandus in de 7e eeuw zou hebben gepredikt.
Op het hoogste punt staat de laat-barokke Sint-Amanduskapel (1720).
Hier vinden we de graven van een aantal Gentse volkshelden zoals Jan Hoet, Luc De Vos, Marc Sleen, en Wilfried Martens, …
Zeer veel prachtig gebeeldhouwde praalgraven en familiekelders.
Vertrekuur en plaats: 8u30, Autocars de Vriendt, D'Helst Lebbeke.
Afdrukbare folder: Klik HIER
D'Helst Lebbeke
9280 Lebbeke
Deelname-informatie
Maximum 40 deelnemers
Uitserste betaaldatum : 05/10
Inschrijven kan ENKEL via deze link.
De inschrijving dient aansluitend bevestigd te worden door storting van het gepaste bedrag op de Pasar rekening BE79 0688 9489 3533 met vermelding "15 oktober"
Annulatie
Indien de uitstap niet kan doorgaan (bv door verhoogde corona-dreiging) worden alle bedragen teruggestort.
Bij afzegging door de deelnemers kunnen reeds gemaakte kosten in rekening worden gebracht.
Corona-regels !
- Belangrijkste regel: gebruik uw gezond verstand.
- U mag enkel deelnemen indien u geen ziekte-symptomen vertoont.
- Er wordt geen hand/kus gegeven bij de begroeting.
- Mondmaskers zijn verplicht op de bus, tijdens de gidsbeurten en bij verplaatsingen binnen het restaurant.
- In andere omstandigheden mag het mondmasker afgenomen worden indien u 1,5 m afstand bewaart tegenover de personen die niet tot uw 'nauwe contacten' behoren.
- Was/ontsmet zeer regelmatig uw handen.
- Neem in het restaurant plaats aan een tafel met mensen met wie u regelmatig contact heeft.
- De deelnemerslijst wordt bijgehouden ten behoeve van de "contact-tracers"
Contactpersoon
0496 88 13 24
Dit kan je misschien ook interesseren