(GEANNULEERD) Wandelweekend 3 dagen in EPEN (NL - Limburg)

AANDACHT (Deze activiteit wordt geannuleerd weegens de nieuwe Corona-maatregelen)

Wandelweekend in het Heuvelland van Zuid-Limburg (NL)

We verblijven in hotel 'Berg en Dal' in het centrum van EPEN. Epen is gelegen in Nederlands Limburg. Zie www.bergendalepen.nl

Epen ligt in de vallei van de Geul, die ontspringt in de Voerstreek, en bestaat uit verschillende gehuchten. Je vind hier nog vele vakwerkhuizen en watermolens in een glooiend landschap, aanleunend tegen de Belgische Voerstreek.De streek wordt ook 'Het Heuvelland' genoemd. Hier zijn talrijke wandelpaden aangelegd en van een QR-code voorzien, zodat je deze gemakkelijk kan beleven.

Het familiehotel is gekend om zijn gastvrijheid, heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet. Niets dat er ontbreekt. De ruime en propere kamers zijn voorzien van TV, bad of douche, Na een gezonde wandeldag is het cullinair genieten van het avondeten. Ook daarna nog een avondje kienen met een schone prijzenpot of na genieten in de bar. Parking en fietsenstalling is aanwezig, huren van fietsen mogelijk (na reservering). 

Na ons succes van 2019 was de vraag om hier nogmaals te verblijven omdat de streek zo mooi is met verschillende oude vakwerkhuizen, de panoramische uitzichten schitterend zijn en de bevolking gastvrij is. Dit jaar is gekozen voor een verblijf van 3 nachten in half-pension. Dat laat ons toe om daguitstappen te doen met een tussenstop voor een hapje en een drankje. De keuze hiervoor laten we aan de deelnemers en ieder betaalt zijn eigen verbruik. Zo houden we het betaalbaar.

Op ons programma staan andere wandelingen dan in 2019 en voor iedereen haalbaar, maar een bezoek aan de 'Paradijsvogels' in Vijlen staat er opnieuw in. Niet ver van Epen ligt Vaals, met het druk bezochte drielandenpunt (BE / NL / DE), met talrijke horeca's. Talrijke wielerfans beleven hier hun Amstel Gold Race op de Gulperberg of de hellingen van Slenaken, Vijlen en Vaals. Hier zijn talrijke wandelingen mogelijk. Ook de Belgische grens ligt maar op enkele kilometers afstand. 

Momenteel hebben zich 20 personen ingeschreven. Wil je nog inschrijven dan moet je vlug zijn, er zijn nog enkele 2 persoonskamers vrij. De 1 persoonskamers zijn al bezet.

Op aanvraag kan je een powerpoint presentatie aanvragen die dan toegestuurd wordt via uw mail-adres. Gelieve daarvoor een mail te sturen naar: h.jos124@gmail.com

Heen en Terugweg: met eigen vervoer of via carpooling (afspraken)

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 11 september 2020 - 11:00 tem maandag 14 september 2020 - 10:00
Praktische info

Inlichtingen: Hermans Jos, Bosstraat 124, 3830 Wellen

Verplaatsing: met eigen vervoer of carpooling

Afstand vanuit Alken: +/- 60 km enkele reis.

Waar vindt de activiteit plaats?
Nederland

Deelname-informatie

Deelnemers
20 - 30
Deelnameprijs leden
€411.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 426.00
Deelnameinformatie

Inschrijving: met deelnameformulier / via ons clubblaadje 't Bukske' / via mail / op onze activiteiten (26/12 Kerststallentocht / 5/01 Pannenkoekenwandeling / 11/01 Ledenavond.                   Uiterste inschrijvingsdatum: 20 januari 2020. Stort een voorschot van € 150,00 op rekening BE43 7845 4213 0501 van 'Pasar Activiteiten' met vermelding 'WWE 2020 Pasar Alken'. In geval van onvoldoende inschrijvingen op deze datum wordt de reis geannuleerd en het ganse bedrag terug gestort op uw rekening.

Kostprijs 2 persoonskamer Pasar leden; € 411,00         Niet-Leden: € 426,00

Kostprijs 1 persoonskamer Pasar leden: € 241,00         Niet-leden: € 249,00   (slechts 2 kamers beschikbaar)

Verblijf op basis van half-pension, informatie, begeleiding, openingsdrank, taksen.

 

Contactpersoon

Contactpersoon
Hermans Jos
h.jos124@gmail.com
00 32 471 62 96 30
Georganiseerd door
In samenwerking met
Nee

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!