GEANULEERD Domeinwandeling in Bokrijk Genk

Bokrijk is vooral bekend voor het Openluchtmuseum met een verzameling van historische gebouwen en authentieke interrieurs. In een van deze museums ontdek je hoe de mensen vroeger leefden, woonde en werkte op het vlaamse platteland. Onderweg ontmoet je Bokrijkacteurs, bezoek je tentoonstellingen en demonstraties en ga je zelf aan de slag tijdens workshops. Naast het openluchtmuseum is Bokrijk de gedroomde stek voor leerrijke en ontspannende wandelingen en fietstochten in de uitgestrekte bossen of in het arboretum. Kinderen kunnen terecht in de gratis openluchtspeeltuin van het land, met glijbaren, schommels, een heus kinderdorp en hoplaspeelhoek voor de allerkleinsten. Je fiets en wandeld door de vijvers van de "De Wijers in het Domein van Bokrijk.Voor omstaanders ontstaat er een uniek beeld, alleen het hoofd van de fietser steek nog boven het waterpeil uiten en van de visuele hoogstandje genieten ook veel wandelaars. 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 7 februari 2021 - 14:00
Praktische info

Geen inschrijving verplicht . Afstand 6 km  . Tertrek 14 uur op parking  2 Open Lucht Museum aan het ronde punt .  Adres isBokrijklaan Genk. 

Honden aan de lijn

Wij allen houden ons aan de Corona & Covid maatregelingen.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Limburg
Lokaal of vertrekplaats
Domein Bokrijk
Bokrijklaan Genk
3600 Genk

Deelname-informatie

Contactpersoon

Contactpersoon
Put Danny
dannyput57@gmail.cm
0476/315307
Georganiseerd door

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!