Wandelzoektocht 'Tussen Mandel en Leie'

Naast de zomerfotozoektocht per fiets wordt er gedurende dezelfde zomerperiode bijkomend een wandelfotozoektocht georganiseerd op een afzonderlijk parcours (slechts 3,1 km) en met een volledig afzonderlijke prijskamp. Het parcours ligt in het dorpscentrum van Sint-Baafs-Vijve en is bestemd voor deelnemers die liever wandelend de opdrachten uitvoeren. Ook de minder ervaren zoektochtdeelnemers krijgen hiermee een kans om toch even te proeven van een zoektochtdeelname. De afstand is kort gehouden en de opdrachten zijn minder moeilijk. Iedereen kan dus deelnmen..  

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 22 juni 2019 - 08:00 tem zondag 25 augustus 2019 - 23:45
Praktische info

Deze fotozoektocht te voet heeft veel gelijkenissen met de fotozoektocht per fiets. De verschillen zijn, dat je de tocht wandelt, dat die slechts een traject heeft van 3,1 km en dat de opdrachten eenvoudiger zijn. Je kan de tocht afleggen op de dag die het best past voor jou en eventueel je medespelers. Je kan die alleen of samen met familie of vrienden afleggen. Moeilijk is het niet: terwijl je wandelt tracht je 25 plaatsen te herkennen van de foto's. Op die gevonden plaatsen dien je schriftelijk een vraag te beantwoorden met gegevens die ter plaatse zijn te vinden. Met wat gezond verstand zijn die goed te beantwoorden. Je hebt geen hulpmiddelen nodig zoals woordenboek, internet, GPS- of meetapparaten. Bij inschrijving ontvang je een reglement, het deelnemersblad met de foto's, de wegbeschrijving en de vragen. Daarnaast ontvang je een antwoordenblad die je, zo je wenst deel te nemen aan de prijskamp, moet indienen ten laatste op zondag 25 augutus 2019 om 23u45 bij de hieronder vermelde contactpersoon. 

Waar vindt de activiteit plaats?
Provincie West-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Start en aankomst op het kerkplein (parking) tussen Sint-Bavostraat en Leiestraat te Sint-Baafs-Vijve
Sint-Bavostraat 23, 8710 Sint-Baafs-Vijve
8710 Sint-Baafs-Vijve (Wielsbeke)

Deelname-informatie

Deelnemers
100 - 250
Deelnameprijs leden
€6.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 6.00
Deelnameinformatie

Er is een korting in de deelnameprijs voor wie inschrijft voor beide zoektochten, dus voor zowel de fietszoektocht als voor de wandelzoektocht. In plaats van 14 euro betaal je slechts 12 euro voor de twee zoektochten. Het is niet noodzakelijk om de documenten voor de twee tochten samen aan te kopen.

Er kan niet op voorhand worden ingeschreven. De deelnamedocumenten zijn verkrijgbaar vanaf 22 juni tot en met 25 augustus 2019 bij Hubert Goemaere, Leiestraat 9 te 8710 Sint-Baafs-Vijve. 

Contactpersoon

Contactpersoon
Hubert Goemaere
hubert.goemaere@telenet.be
0468105880
Georganiseerd door
Postcode / Gemeente
reg.1175
Naam locatie
Start en aankomst op het kerkplein (parking) tussen Sint-Bavostraat en Leiestraat te Sint-Baafs-Vijve
Adres locatie
Sint-Bavostraat 23, 8710 Sint-Baafs-Vijve
locatie_uitinid
be75a9c9-0dc8-492b-a791-d7b079fc981b

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!