LMC, kwaliteit waar u op kan vertrouwen

LMC ontwikkelt al meer dan 65 jaar met passie en grote liefde voor elk detail uw prachtige, betrouwbare vakantie-thuis op wielen.

Op de locatie Sassenberg in Münsterland zet LMC zich al 65 jaar in voor innovatieve productieprocessen. LMC werkt met een nieuwe productietechnologie, onderscheidende Lean management en zeer gemotiveerde medewerkers. Allen staan zij voor het uitstekende werk en de hoge kwaliteit van onze producten. LMC bouwt uw mobiele thuis met kennis van zaken en passie, zodat u alleen mooie momenten met uw LMC camper beleeft. 

Vertrouwen, al 65 jaar 

LMC is zeer vindingrijk. Gebruik van duurzamere onderdelen? Extra opbergruimte nodig? Bij LMC leveren ze met de geavanceerde technologie tot en met het kleinste detail, de maximale veiligheid en functionele oplossingen, zowel in het interieur als aan de buitenkant. Alle componenten in uw LMC zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en het behouden van uw camper in een goede conditie, zodat uw investering in een LMC een veilige investering is. 

Actiemodel 65-jarig bestaan 

Wanneer u uw vakantie begint met het jubileummodel, de Van 643 G, kunt u het maximale verwachten van het gemak en de optimale vrijheid van de nieuwe half integraal. Hij is bijzonder slank gebouwd, waardoor deze zeer wendbaar is én u er gemakkelijk mee kunt reizen.  

Het lichte, vriendelijke ontwerp van de stoffen en meubels in het interieur zorgen voor een aangename sfeer waarin u kunt ontspannen. Kijk uit naar een welverdiende vakantie samen met de “65 years edition” van LMC. 

Bekijk dit actiemodel hier 

 

 

Gepubliceerd op dinsdag, juni 29, 2021 door Steven Durnez

Delen