Pasar lanceert Kampeertijd.be

De coronacrisis heeft de populariteit van kamperen fors doen toenemen. De verkoop van campers, caravans en tenten ging het voorbije jaar ongemeen hard. 

3

Om het groeiend aantal kampeerders nog beter van dienst te zijn lanceert Pasar vzw, de grootste kampeerorganisatie van Vlaanderen, een nieuwe website: www.kampeertijd.be

Kampeertijd moet uitgroeien tot dé plek voor Vlaamse kampeerders met nieuwtjesreportagesreisinfo en praktische tips waarmee kampeerders nog meer halen uit hun camper, caravan of tent. 

Volg Kampeertijd.be ook via FacebookTwitter en Instagram

Veel surf- en kampeerplezier!

 

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!