Kom naar de eerste Pasar Academy!

Op zondag 19 maart organiseert Pasar in Lamot Mechelen een hele dag rond het jaarthema met een waterbelevingswandeling en de voorstel 'Weg van Water. Een reis door België (z)onder water'.  

4

Weg van Water. Een reis door België (z)onder water

Ga naar de kraan in je keuken en draai die open en weer toe. Het water dat je net zag was twee seconden van jou voordat het weer wegstroomde. Twee seconden.  

Maar wat weet je over dat water? Je poetst er je tanden mee, maar waar komt het vandaan en waar gaat het naartoe? En hoe lang zal het nog uit de kraan blijven stromen? 

 Tijdens deze voorstelling duikt Toon Verlinden met jullie onder in de Belgische waterwereld. En we beloven je: je kijkt nooit meer op dezelfde manier naar dat glas water.  

Je zal er van gaan houden, je zal er van gaan walgen en het zal je van je stoel blazen. Want water is dan misschien overal, het stroomt door een wel heel speciale wereld. 

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!