PUBLIREPORTAGE. SalzburgerLand, een paradijs voor wintersporters

Ongerepte winterlandschappen, afwisselende pistes, eersteklas accommodaties en lekker eten. De winter in het SalzburgerLand is een tijd van volop genieten. Hoe behaaglijk het binnen ook is, de magische natuur buiten blijft lokken.

Deze 3 regio’s hebben topaanbiedingen voor jouw wintervakantie

HOCHKÖNIG

Als onderdeel van het uitgestrekte skigebied Ski amadé, laat Hochkönig met zijn 120 km piste, 32 moderne kabelbanen en liften en heerlijke culinaire hoogstandjes je hart sneller kloppen. Skiën en snowboarden op de brede hellingen en het adembenemende panorama zorgen voor een perfecte wintersport volop skiplezier. Voor ambitieuze skiërs biedt de Königstour de ideale uitdaging. De hele route is 35 kilometer lang en je overbrugt een hoogteverschil van ca 7.500 meter.

Meer info: https://www.salzburgerland.com/nl/hochkoenig/

 

 

 

OBERTAUERN

Obertauern is de meest sneeuwzekere wintersportbestemming van Oostenrijk! In een fantastische bergomgeving, op een hoogte tussen de 1.630 en 2.313 meter, liggen in Obertauern 100 prachtige pistekilometers en 26 moderne liften te wachten om ontdekt te worden. Vanuit het dorp bevindt elke piste zich op loopafstand en eenmaal 'boven’ kun je vanuit elke accommodatie direct aan de 100 pistekilometers beginnen. De unieke après-ski-sfeer en het nachtleven in Obertauern zijn legendarisch.

Meer info: https://www.salzburgerland.com/nl/obertauern/

 

 

GROSSARLTAL

Het Grossarltal, dat bestaat uit de twee plaatsen Grossarl en Hüttschlag, is uitermate geschikt voor een wintersport-vakantie met het hele gezin! Het gebied is onderdeel van Ski amadé, dat met in totaal 760 pistekilometers en 270 liften veel sportieve variatie garandeert. In Grossarltal is ook buiten de pistes veel te doen aan sport- en andere activiteiten. Onder het motto ‘Berg-gesund’ worden er wekelijks 6 outdoor-activiteiten aangeboden zoals sneeuwschoenwandelingen, begeleide skitochten etc.

Meer info: https://www.salzburgerland.com/nl/grossarltal/