Bestel nu gratis de nieuwe zomerbrochures 2021!

Droom je al volop van vakantie? Laat je inspireren door deze gratis brochures over originele bestemmingen en activiteiten. Lekker dichtbij, in Wallonië of net over de grens? Bestel nu de brochures die jouw hart sneller laten slaan en vakantieplannen maken wordt nóg leuker!

 

Zuid-Tirol – Vakantie op de boerderij

Geniet van de natuur en een ontspannen verblijf op een Zuid-Tiroolse boerderij.  Maak je keuze uit ruim 350 geteste aanbiedingen en ontdek het heerlijke boerenleven!

info@roterhahn.it
www.roterhahn.it

Vakantie genieten in Sankt Wendeler Land

In het Sankt Wendeler Land kan je wandelen, fietsen, mountainbiken en kamperen in ongerepte natuur en genieten van een veelzijdig aanbod aan bezienswaardigheden. 
 

www.sankt-wendeler-land.de

Hoge Westerwald – FIETS.WANDEL.LAND

Ontdek de rust, wees actief en geniet van het landschap!
 

www.hoher-westerwald-info.de

Bad Kreuznach Bad Münster am Stein

Wandelen, wellness of wijn? Geniet zoals jij het wil van majestueuze rotslandschappen, altijd zonnige wijnterrassen, pittoreske stadjes en het Salinental, waar je nog écht schone lucht inademt.

www.bad-kreuznach-tourist. de

Zalig Zwarte Woud

In het Bernauer Hochtal geniet je van de mooiste wandelwegen, de natuurparkkeuken en pure wellness op de hoogvlakte. Ook als je het Woud liever ‘s winters ontdekt, zit je hier goed voor prachtige belevenissen.

www.bernau-schwarzwald.de

Wandelkaart Saarland (Saar, Moezel)
 

In het Saarland verwennen 60 bekroonde Premiumtochten je met ongerepte paden. Je kan ook kiezen voor tochten waar de streekkeuken centraal staat of voor het Trekkingavontuur Saar-Hunsrück-Steig. Wandelen & smullen.
www.toerisme-saarland.nl

Actief in fiets- en wandelland Eifel

Bestel de gratis fiets- en wandelkaarten met prachtige tochten in de Eifel en verheug je alvast op een actieve vakantie langs de beste fiets- en wandelroutes.

www.eifel.info

Cultuur in Beieren: Neuburg an der Donau

In juni 2021 opent het Residenzschloß opnieuw zijn deuren. Beleef in het kasteel de kunstwerken van Peter Paul Rubens, Jan Brueghel de Oude, David Teniers de Jonge, Anthonis van Dyck en vele anderen.

tourismus@ neuburg-donau.de
www.neuburg-donau.info

Beleef WaalsBrabant in 2021

De provincie Waals-Brabant is enorm veelzijdig: herbeleef de Slag van Waterloo, reis naar de middeleeuwen of leer stripheld Kuifje beter kennen in een knap vormgegeven museum. Ontdek het gloednieuwe toeristische magazine van Waals-Brabant en laat je verrassen! 

www.beleefwaalsbrabant.be info@beleefwaalsbrabant.be 

Ontdek Bergen in groep met een gids

Bergen is niet voor niets Culturele Hoofdstad van Wallonië! Laat je verleiden door deze perfecte bestemming voor groepsuitstappen die vast een plekje in je hart zal veroveren.

groupes@ville.mons.be www.visitmons.nl/groepen 

De heuvelachtige Haute Ardenne

Het hele jaar door boeit deze streek je met haar mysterieuze dennenbossen, mooie meren en succulente streekspecialiteiten. De hartelijke ontvangst krijg je er overal zo bovenop! 

www.haute-ardenne.be
info@haute-ardenne.be 

De mooiste wandelingen in Spa

Bestel snel deze brochure en ontdek kuurstad Spa via 9 becommentarieerde routes.

www.spatourisme.be
www.visitspa.be
info@visitspa.be

 

Bestemming Luik

Ook met een groep heeft deze boeiende stad alles om je te verrassen... Ontdek het volledige aanbod aan groepsarrangementen van het Maison du tourisme du Pays de Liège.

www.visitliege.be

 

Bezoek Sint-Niklaas

Ontdek Sint-Niklaas al wandelend of fietsend langs mooie groene plekken en kleurrijke streetart. Verken de trage wegen en het nieuwe wandelnetwerk. Geniet van de kunstwerken en iets lekkers op de grootste markt van het land. Laat je verrassen!

toerisme@sint-niklaas.be www.ontdeksintniklaas.be

Maak kennis met Bree

Bree nodigt je uit! Kom gezellig shoppen in de stad of maak een wandel- of fietstocht in de prachtige Breese natuur.

www.bree.be/toerisme
centralebalie@bree.be