Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Download gratis de Bloesemalert-app en win een bloesem fietsroute pakket!

In Midden-Nederland ligt de prachtige streek de Betuwe, in de provincie Gelderland. Deze streek, tussen de rivieren de Waal en de Rijn, staat bekend om haar fruitteelt. In de lente veranderen de fruitbomen tot een prachtige bloemenzee aan bloesem.

Omdat de bloesem van korte duur is, is er de Bloesemalert-app. Met behulp van deze app kun jij kijken wanneer de bloesem op z’n mooist is. In de app vind je alle informatie rondom de bloesemperiode, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de actuele bloesemstand. Ontdek in de gratis app meer over de verschillende soorten bloesem en kijk bijna live mee hoe de knoppen zich ontpoppen tot bloesem

Kansmaken op het bloesem fietsroute pakket?

Download de app en activeer deze met je e-mailadres om volledig op de hoogte te blijven over bloesem. Neem vervolgens met hetzelfde e-mailadres deel aan onze wedstrijd en maak kans op één van de 50 bloesem fietsroute pakketten. Dit pakket bevat een fietsknooppuntenkaart met 6 leuke fietsroutes, verschillende thema fietsroutes en het Uit in de regio magazine, boordevol inspiratie en informatie over de Betuwe.