Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Herfstactie: lees 15 maanden het Pasar-magazine voor € 62 en krijg een vakantiecheque cadeau

Wat is het Pasar-magazine?

Pasar-magazine, dat is elf keer per jaar inspiratie voor uitstappen en reizen in je bus. De boeiende verslagen van de Pasar-journalisten nemen je samen met de knappe foto’s maandelijks mee naar bestemmingen dichtbij én wat verder weg. Dankzij de uitgebreide praktische info is het ook nog eens zeer gemakkelijk om in de voetsporen van de journalist te treden. Trouwens, wist je dat je Pasar ook online kan lezen op tablet en smartphone via de app pasar.be?

Bovendien is Pasar een uitgelezen bron van inspiratie voor wandelaars en fietsers. Onze redactie stelt maandelijks, met veel oog voor detail, twee wandelingen en een fietstocht samen. Die krijg je op een handige uitneembare fiche, gedrukt op extra dik papier. Zo kan je meteen op stap!

Op de Pasar-website vind je ook veel extra fiets- en wandelroutes en krijg je toegang tot het grote online-archief van Pasar.

Neem hiernaast alvast een kijkje in het Pasar-magazine.

Nu 3 maanden gratis + € 50 korting op een vakantiehuisje

Een jaarabonnement op het Pasar-magazine kost 62 euro voor 12 maanden. Maar als je nu intekent op onze herfstactie, komen daar nog 3 gratis extra maanden bovenop én een waardebon van 50 euro voor huur van een vakantiehuisje bij Novasol. Teken nu in!

Hoe intekenen?

Heel eenvoudig! Vul onderstaand formulier in en vermeld in het veld actiecode 'Herfstactie'. Volg de betalingsinstructies en ontvang binnenkort al jouw eerste Pasar-nummer én je kortingscode voor een vakantiehuis bij NOVASOL (zolang de voorraad strekt).

Actie geldig tot en met 15 december 2018.