Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Lanceermoment vrijetijdstest

Tussen 1 en 9 mei organiseert Pasar de 3de editie van de Week van de Vrije Tijd. Tijdens deze week wil Pasar het belang van voldoende vrije tijd en een betekenisvolle invulling hiervan aantonen. Omwille van de coronapandemie zetten we in op het digitale aanbod en activiteiten die mensen in hun bubbel of in kleine groep kunnen doen.

Nieuw is dat in mei 2021 elke Vlaming de mogelijkheid heeft om de interactieve vrijetijdstest van Pasar in samenwerking met iVOX in te vullen. Op deze manier verzamelen wij cijfergegevens en krijgt degene die de test invult een persoonlijk vrijetijdsprofiel. Aan elk vrijetijdsprofiel wordt een activiteitenaanbod (wandelen, fietsen, kamperen) op maat gekoppeld en zo brengen we het Pasar-aanbod onder de aandacht.

Op 29 april om 19:30 u lanceren we deze interactieve vrijetijdstest. We komen via een digitale bijeenkomst bij elkaar en doen samen de vrijetijdstest. We nemen een uurtje de tijd om er een leuk en interessant samenzijn van te maken waardoor iedere vrijwilliger later met de vrijetijdstest aan de slag kan gaan.