Fietsen

Govaka & Pasar: fietsvakanties

Govaka & Pasar is de specialist in wandelreizen, fietsvakanties, actieve cultuurreizen en kampeervakanties. Al meer dan twintig jaar staat het reisbureau garant voor een brede waaier aan groepsreizen. Fietsreizen zijn er zowel voor recreanten als wielertoeristen. Govaka & Pasar beperkt zich bovendien niet tot de reizen. Trainingsstages, infoavonden en uitgebreide brochures zorgen ervoor dat je goed voorbereid vertrekt. 

Jouw voordeel als Pasar-lid: € 25 korting per persoon

Meer informatie via Govaka of 02 246 52 46

Meer dan 150 gratis fietsfiches

Bij elk Pasar-magazine vind je een praktische fietsfiche. Als lid kan je deze online ook makkelijk bekijken en downloaden. Fiets je met de GPS? Download dan de GPS-track die we speciaal voor onze leden online beschikbaar stellen.
Onder onze fietsrubriek kan je ook als niet-lid een aantal fietstochten downloaden, maar als lid heb je onder de ledentoegang nog veel meer fietsroutes ter beschikking.

Jouw voordeel als Pasar-lid: Gratis online wandel- en fietsfiches

Dicht-Bij-Huis-Fietsgidsen

Verken jij graag het Vlaamse land met de fiets? In de Dicht-Bij-Huis-Fietsgidsen  van Pasar ontdek je onze 5 Vlaamse Provincies in 100 fietslussen. Elke gids bevat duidelijke omschrijvingen, handige uitneembare kaarten en interessante lokale toeristische info.
  
Jouw voordeel als Pasar-lid: tot 30 euro korting

e-Biking in België: 50 mooiste Pasarroutes in 1 box

De box e-Biking in België verzamelt 50 lusvormige routes (tussen 35 en 55 km) door heel België. De routes zijn speciaal getest en aangepast aan dewensen van de elektrische fietser. De parcours zijn uitgezet over rustige fietspaden, fietsknooppuntennetwerken, oude spoorwegen en jaagpaden. Ze brengen je langs gezellige dorpjes en fraaie landschappen. 
  
Wij werken momenteel aan een update van deze box. Vanaf het voorjaar 2017 is deze weer te koop bij Pasar.