Aarschot

Onze afgelopen activiteiten

Avondwandeling in Gelrode

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 9 november 2019 - 18:45
Georganiseerd door

Naar jaarlijkse gewoonte gaat onze avondwandeling door in Gelrode. Aan gezinstempo maken we een tochtje van +/- 5 km door de bossen. Gelieve u te voorzien van aangepast schoeisel, zaklamp of lantaarn.

Gezinsfietstocht

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 15 september 2019 - 14:00
Georganiseerd door

We fietsen langs rustige wegen via Rotselaar richting Wakkerzeel.Om de heuvels te vermijden vertrekken we aan het station Gelrode. Onderweg houden we halt voor een drankje.

Iedereen welkom!

Lente-avondwandeling Gelrode

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 24 mei 2019 - 19:00
Georganiseerd door

We verkennen de Eikelberg en de Hondsheuvel, de twee heuvels waartussen Gelrode ligt. De Eikelberg is natuurgebied, op de Hondsheuvel staat de " Moedermeule" en bevindt zich een hondenkerkhof. Via het Kloesebos keren we terug naar onze vertrekplaats.

Wandeling in Rillaar.

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 31 maart 2019 - 14:00
Georganiseerd door

Aan een rustig tempo wandelen we langs trage wegen in Rillaar voor een tochtje van +/- 7km. Gelieve u te voorzien van aangepast schoeisel. Onderweg houden we even halt voor een drankje en versnapering. Iedereen is welkom!

Winterwandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 24 februari 2019 - 14:00
Georganiseerd door

Haal je stevige schoenen maar boven voor onze eerste wandeling in 2019. Deze gaat door in en rond de omgeving van Aarschot, waar we kunnen genieten van het landschap. Onderweg houden we even halt voor een drankje en versnapering.

Iedereen welkom!

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Campings in Vlaanderen

Goboony

Vlaanderen

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs