Amakuzand

Begin 2019 besloot kunstenaarsvereniging Amakuzand zich te groeperen als thematische afdeling onder de vleugels van Pasar VZW. “Pasar Amakuzand” was geboren. ‘AMAKU’ komt van ‘amateurkunsten’ en ‘ZAND’ staat voor de gemeente Zandhoven, waar de hoofdzetel van het bestuur is gelegen. Amakuzand groepeert een 20-tal amateurkunstenaars met geheel eigen en unieke stijl en kunstvormen. Van hoedenmakers tot juweliers en schilders, bij Amakuzand kom je veel aparte en verschillende stijlen tegen. Enkele keren per jaar houdt Amakuzand een meerdaagse expositie. Sinds 2019 combineren zij een toeristische uitstap met een workshop of expositie.

Voor een kijkje op hun website en kunstwerken:  http://www.amakuzand.be

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka

Goboony

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen