Anzegem

Jan Boschmanspad - Anzegem

Jan Boschmanspad - Anzegem

JAN BOSCHMANSPAD 7 km - Anzegem (1978) We starten op de parking aan de Sint Janskerk(A) en nemen het Dorpsplein naar rechts. Aan het volgend kruispunt gaan we links naar de Wortegemse Steenweg. De eerste straat links, de Kalkstraat slaan we in (kijk eerst naar (B) aan de rechterkant). Daarna nemen we de eerste straat rechts, de Petegemstraat en op het einde slaan we af naar links in de Oude Heirweg om daarna aan de splitsing opnieuw naar links de Oude Heirweg (C) te nemen. Aan de Barze (D) volgen we links de grindweg en onmiddellijk rechts het voetpad. Op het einde van het voetpad slaan we rechts de Kalkstraat (E) in. Ongeveer halverwege deze straat stond een pracht van een ovenbuur, een gebouwtje waarrond heel wat geschiedde in het boek ‘De 7 flessen van de kanunnik’ een boek van Jan Boschmans uit 1943. We volgen de Kalkstraat tot aan de Kruisweg (N382) (F). Deze drukke en gevaarlijke weg moeten we oversteken en dan nemen we rechtdoor de Nieuwpoortstraat. Aan het containerpark gaan we naar rechts in de Landergemstraat en we stappen de 2de straat links, de Koningskouter in (OF de 1ste straat links, de Kouterstraat, aan het T-kruispunt links afbuigen = iets korter). Boven nemen we links de Kouterstraat tot aan de Berglaan. Nu slaan we links af en wandelen richting Sint Janskerk waar we eindigen op het dorpsplein.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Vlaanderen

Kompas Camping

Intersoc

Campings in Vlaanderen