Berlare

Fietsen en wandelen zijn jaarlijks terugkerende klassiekers op het programma van Pasar Berlare maar daarnaast is er ook ruimte voor een vleugje cultuur of culinair, een stads- of bedrijfsbezoek, gezellig samen zijn of samen genieten van een sportwedstrijd.

2018 - Fietsenwijding en lentefietstocht

Op een ijskoude 18de maart kwamen toch 18 fietsers opdagen voor de fietsenwijding en daarna trotseerden 12 dapperen de snijdende oostenwind voor een fietstochtje langs de scheldedijk tot aan de overzet van de Aard in Schellebelle.  Na een gezellige babbel was de terugtocht voorzien langs de Fred De Bruynefietsroute en hielden we even halt aan "ons mooiste plekje".

Onze activiteiten

Midweekfietstocht

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
donderdag 21 november 2019 - 13:30
Georganiseerd door

Rustige namiddagfietstocht in onze omgeving. Het is een tocht tijdens het winteruur maar we zorgen ervoor dat we ook nu "voor den donkeren" terug in Berlare zijn.  Het wordt een tochtje richting Hamme-Zogge met stop in "De snelle vlucht".

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

DVV verzekeringen

Vlaanderen

Govaka

Campings in Vlaanderen

Kompas

Corsendonk Hotels & Clubs