Bocholt

Onze afgelopen activiteiten

Molenfietstocht 2020 GEANNULEERD WEGENS COVID 19

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 28 juni 2020 - 09:00 tem 15:00
Georganiseerd door

Naar jaarlijkse traditie en al voor de 17 de keer organiseren we de molenfietstocht in samenwerking met de Levende Molens, naar aanleiding van de Limburgse Molendagen. Fiets mee van molen tot molen, bewonder de molens in werking en maak kans op een wandelweekend in het mooie Lutzerath.

Bonte kleuren wandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 13 oktober 2019 - 12:30 tem 15:00
Georganiseerd door

Het natuurgebied  Kempen-Broek onthult een ware mozaïek van landschappen. We wandelen langs moerassen, beekvalleien, vennen, bossen, heide, hooilanden, weilanden, akkers en grootschalige landbouwgebieden.

Zomerfietstocht 2019

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 11 augustus 2019 - 09:00 tem 15:00
Georganiseerd door

Zin in een dagje ontspannen fietsen met buren, vrienden of met leden van uw vereniging, maar vooral met het hele gezin, op je eigen tempo en wanneer jij dat wil? Dan is de zomerfietstocht met locale streekproducten misschien wel iets voor jou.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Govaka

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony