Duffel

Onze activiteiten

Natuurwandeling in Westmeerbeek

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 6 september 2020 - 13:15
Georganiseerd door

De voorziene dagwandeling word uitgesteld en vervangen door een ontspannende natuurwandeling in de Vlaams-Brabantse gemeente Westmeerbeek. Het vertrek te Duffel is om 13.15 uur met eigen vervoer. Carpooling is mogelijk. De wandeling vertrekt om 14 uur.

Wandelweekend in RENESSE (Zeeland) WERD GEANNULEERD

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 23 oktober 2020 - 15:00 tem zondag 25 oktober 2020 - 14:00
Georganiseerd door

Na een positieve ervaring op een vorig wandelweekend in Zeeland had Pasar Duffel besloten om terug voor de Hollandse kust te kiezen voor ons 36e wandelweekend. We zouden verblijven in het charmante drie-sterrenhotel Hampshire "Kroon op Renesse" in Renesse op moderne tweepersoonskamers.

Prachtige wandeldag in de Zuiderkempen te Westerlo

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 25 oktober 2020 - 09:30
Georganiseerd door

In de plaats van het wandelweekend dat geannuleerd werd maken wij een unieke dagwandeltocht door de Merodebossen en andere prachtige natuurgebieden in Westerlo. We wandelen langs het knooppuntennetwerk en komen zeker langs het kasteel en het gemeentehuis, twee moie plekjes in deze gemeente.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen