Duffel

Onze afgelopen activiteiten

Zomerse boottocht op het kanaal Willebroek-Brussel - gewijzigd programma

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 19 juni 2022 - 13:45
Georganiseerd door

Temse-Antwerpen-Temse was de route die we in juni zouden varen. Door een dubbele boeking, met een grotere groep, kan die tocht niet doorgaan. Er is echter een evenwaardig alternatief aangeboden dat wij hebben aanvaard: boottocht van Vilvoorde naar de groene rand rond Brussel en door Brussel.

Trefdag Beweging.net Duffel

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 24 april 2022 - 13:30
Georganiseerd door

Na een onderbreking van 2 jaar door de coronapandemie gaat deze activiteit weer door zoals voorheen. Je kan deelnemen aan een fietstocht, kubb spel of gezelschapsspelen. Nadien is er het klassieke etentje met frikadellen met krieken of spek met eieren. 

Lentekriebelwandeling in het natuurgebied langs de Nete in Lier

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 20 maart 2022 - 13:30
Georganiseerd door

We ontdekken in 2 lussen het mooie natuurgebeid iNazareth in Lier. Dit gebied van ruim 40 ha kon via aankoop door Natuurpunt gevrijwaard worden en beschermd. Het bestaat uit graslanden, moerassen, ruigte- en bospercelen en enkele dreven. Het wordt dus een echte natuurwandeling.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Goboony

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Intersoc