Duffel

Onze afgelopen activiteiten

Wandelweekend in RENESSE (Zeeland) WERD GEANNULEERD

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 23 oktober 2020 - 15:00 tem zondag 25 oktober 2020 - 14:00
Georganiseerd door

Na een positieve ervaring op een vorig wandelweekend in Zeeland had Pasar Duffel besloten om terug voor de Hollandse kust te kiezen voor ons 36e wandelweekend. We zouden verblijven in het charmante drie-sterrenhotel Hampshire "Kroon op Renesse" in Renesse op moderne tweepersoonskamers.

Natuurwandeling in Westmeerbeek

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 6 september 2020 - 13:15
Georganiseerd door

De voorziene dagwandeling word uitgesteld en vervangen door een ontspannende natuurwandeling in de Vlaams-Brabantse gemeente Westmeerbeek. We gaan eerst in de richting Nete die we een stukje volgen. Aan het Hof ter Borght verlaten we even de dijk om rond het kasteel te wandelen.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Govaka

Goboony

Kompas Camping

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs