Onze activiteiten

Gezellige Filmnamiddag

Theatervoorstelling
Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 10 februari 2022 - 14:30
Georganiseerd door

In de Filmzaal van de Abdij ten Putte tonen we jullie een mooie nieuwe film"tussen water en wolken" een koppel vaart met een opplooibare kano naar de ankerplaatsten van Godelieve van Gistel.Startend nabij Boulogne sur Mer ,via Wierre- Effroy,Bergues, St Omer ,Gent en Brugge naar

Toeristische avond

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 19 maart 2022 - 19:30
Georganiseerd door

3 Digitale montages ; een citytrip naar Lille, een Vlaamse stad in Frankrijk, een citytrip naar Bratislava, de jongste hoofstad in Europa en een halfoogstkamp in Polinkhove met interessante bezoeken in de Westhoek.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Kompas Camping

Intersoc

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs