Gps-Club Limburg

PASAR – GPS-club Limburg organiseert cursussen (theorie en vooral praktijk) om je te helpen bij het gebruik van een Garmin wandel- of fiets-GPS.

Wij leren u: de verschillende functies van de diverse toestellen, het gebruik van het PC-programma BaseCamp (gratis kaarten afhalen en installeren, routes en tracks beheren) en ook Geocaching (schatten zoeken via coördinaten).

Op vraag van afdelingen kan er in hun omgeving een GPS-wandeling of fietstocht opgesteld worden en begeleid, dit naast hun eigen uitgepijlde tocht.

Geïnteresseerden met wat ervaring zijn van harte welkom !

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Intersoc

Vlaanderen

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen