Gps Dender

Onze afgelopen activiteiten

Initiatie geocache (voor gps of smartphone)

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 6 mei 2023 - 14:00
Georganiseerd door

Wij willen jullie graag laten kennis maken met deze wel zeer aangename buitensport! Je komt op plaatsen waar je nog nooit bent geweest en keer op keer sta je verwonderd van de soorten verstopplaatsen en denkwijzen van de geocache leggers. Het gaat hem dus niet enkel over wandelen, maar ook heel w

Schattenjacht Pasar GPS Dendermonde

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 1 mei 2022 - 08:00 tem vrijdag 27 mei 2022 - 22:00
Georganiseerd door

Bij Pasar zijn we ervan overtuigd dat we onze tijd moeten pakken voor ontspanning. Daarom verstoppen we tijdens de maand mei 5 Pak je Tijd-schatten in 5 provincies i.s.m. onze gps-clubs. De zoektocht leidt je langs onverwachte plekjes. Ga mee op schattenjacht en maak kans op een mooie prijs.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping