Heusden

Onze afgelopen activiteiten

Brug van Vroenhoven met gids en wandeling rond Eben-Emael

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 24 september 2023 - 09:00
Georganiseerd door

De Tweede Wereldoorlog begon voor België op 10 mei 1940 aan de brug van Vroenhoven. En tegelijkertijd aan de bruggen van Veldwezelt en Kanne, op het fort van Eben-Emael, in de steden Maastricht en Tongeren. Ze waren alle het doelwit van één gecoördineerde Duitse verrassingsaanval.

Wandelen op Terhills

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 19 augustus 2023 - 13:00
Georganiseerd door

Meer dan een kwart eeuw geleden was de steenkoolmijn van Eisden nog volop actief. Sinds de sluiting is het landschap echter helemaal veranderd en kan je als wandelaar genieten van een verrassend landschap met mooie panorama's.

3-daagse uitstap naar Saarland (Duitsland)

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 2 juni 2023 - 06:45 tem zondag 4 juni 2023 - 21:00
Georganiseerd door

Pasar Heusden-Zolder heeft  een mooi programma uitgewerkt in de regio Saarland, een Duitse regio die in het westen grenst aan het Groothertogdom Luxemburg en in het zuiden aan Frankrijk. De bekendste stad is ongetwijfeld Saarbrücken, de hoofdstad van de regio.

Demerbroekenwandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 7 mei 2023 - 13:00
Georganiseerd door

Deze Demerbroekenwandeling dompelt je onder in een streek waar de bewoners eeuwenlang samen woonden, werkten en leefden met de norbertijnen.TESTELT kun je daarom een echt Norbertijnerdorp noemen. Tot vandaag zijn er sporen van terug te vinden.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Intersoc

Campings in Vlaanderen