Heusden

Onze afgelopen activiteiten

Herfstwandeling La Gleize

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 22 oktober 2022 - 08:30
Georganiseerd door

Onze jaarlijkse klassieker. Dit jaar iets rustiger zonder spectaculair geklim, maar toch met mooie vergezichten en (hopelijk) kabbelend water in de rivier(tjes). Dit jaar gaan we wandelen in en rond La Gleize.

Fietsen naar Ter Dolen

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 22 juli 2022 - 13:00
Georganiseerd door

Graag nodigen we je uit voor onze volgende activiteit op vrijdag 22 juli. Na een korte fietstocht van ongeveer 35 km houden we een pauze en bezoeken we de brouwerij van “Ter Dolen”.

Lente-uitstap naar de Eurode regio

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 21 mei 2022 - 08:00
Georganiseerd door

Wij wandelen dit jaar in het land van Rode. Dit is de regio Kerkrade, Herzogenrath en omstreken zoals die vroeger bekend stond. Eeuwenlang zijn beide gemeenten erg verbonden met elkaar geweest en gebleven, getuige daarvan de Burg Rode, de Abdij Rolduc en de Baalsbruggermolen.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Goboony

Intersoc

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs