Kachtem

Kachtemse stretjeswandeling en Erfgoedwandeling

Corona gooide in 2020 en 2021 heel wat roet in het eten van vele verenigingen. Alle activiteiten vielen stil, niets werd nog georganiseerd of mocht nogn georganiseerd worden.

Pasar Kachtem bleef echter niet bij de pakken zitten en ging in 2021 resoluut de digitale toer op de stretjeswandeling en de Erfgoedwandeling

Kerk- en buurtwegels zijn altijd ideale wandelroutes geweest. Ook Kachtem is nog enkele via die 'Stretjes' rijk en die goten we in een wandeling van ongeveer 9 km: onze Kachtemse stretjeswandeling. Van 1 februari 2021 tot en met Pasen (19 april 23021) wandelden een paar duizeld mesen in hun eigen bubbel deze wandeling. Die werd om de twee dagen gecontroleerd.

Van beide wandelingen kan je de route opvragen (op pdf) via pasarkachtem@proximus.be.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping

Goboony

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs