Kampeerclub Bornem

Afdeling Kampeerclub Bornem

... een greep uit de activiteiten die Pasar organiseert voor iedereen die van zijn vrije tijd ook aangename en nuttige tijd wil maken.

Onze plaatselijke werkgroep, Pasar Bornem, doet daar graag nog een schepje bovenop door activiteiten te organiseren die gericht zijn op de plaatselijke leden en vrienden, waardoor alles een  gemoedelijk karakter krijgt.

Maar iedereen is welkom, ook al woon je aan zee. Je schrijft gewoon in voor welke activiteit  je graag wil meedoen of je verwittigt één van onze medewerkers en je wordt opgenomen in onze groep.

Deze website staat vol met informatie over onze werking. Het overzicht van de komende activiteiten vind je bij de rubriek 'Hou het in de gaten'.

Wil je meer detailinfo over de eerstkomende initiatieven, kijk dan even in de rubriek 'Nieuws van Pasar'.
Via kalender krijg je een overzicht van de activiteiten van de lopende maand 'gemarkeerd'.

In de rubriek 'Fotoboeken' krijg je beelden van de voorbije activiteiten te zien. Sta je er misschien bij ?
Kennismaken met de medewerkers of interesse om zelf mee te werken ? Surf naar 'Medewerkers'

Verder heb je nog een rubriek met 'Links'die je in een muisklik onmiddellijk naar interessante websites brengt.

Ook vind je de rubriek 'Kampeerhoekje', speciaal voor die leden die meestal hun vakantie met caravan of motorhome doorbrengen.

Pasar Bornem is één van de ruim 350 Pasar-afdelingen in Vlaanderen. Voor informatie van andere afdelingen, ga naar de rubriek 'Links' en klik daar op de link naar andere afdelingen.

Klik je op 'Home', dan kom je terug op deze pagina.

Voor alle informatie over de VELE VOORDELEN van Pasar en hoe je kan lid worden, surf je best eens naar de nationale website .

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Goboony

Intersoc

Vlaanderen