Kapelle-Op-Den-Bos

Vredesfietsroute 1 / 28 km

De route start aan de Prima Mater in Ramsdonk en gaat langs de spoorlijn tot aan Steinen Molen zo verder via Leest. Via knooppunten en mooie landelijke wegen kom je op het jaagpad langs de Dijle tot aan de Kazerne Dossin in Mechelen. Via de binnenstad van Mechelen fiets je langs fietsstraten en autoluwe wegen naar Hombeek en vandaar via knooppunten terug naar Ramsdonk.

 

Vredesfietsroute 28 km Prima Mater Kapelle-op-den-Bos

Vredesfietsroute 2 / 37 km

De route start aan de Prima Mater in Ramsdonk en gaat langs de Notenstraat, Wolvenweg en Breendonkstraat naar het Fort van Breendonk. Vandaar via Willebroek naar Heindonk naar de Rupeldijk. Langs het jaagpad aan de Dijle gaat de weg naar Kazerne Dossin in Mechelen. Via de binnenstad van Mechelen fiets je langs fietsstraten en autoluwe wegen naar Hombeek en vandaar via knooppunten terug naar Ramsdonk.

Vredesfietsroute 37 km Prima Mater Kapelle-op-den-Bos

Vredesfietsroute 3 / 71 km

Tot aan Kazerne Dossin verloopt de route volgens vredesroute 2. Vanaf Kazerne Dossin vervolgt de route via de Dijle naar Muizen, verder richting Hever waar de Dijle wordt verlaten en verder wordt gefietst langs de spoorlijn Mechelen-Leuven, langs het station van Haacht naar het station in Boortmeerbeek waar de gedenkplaat staat van XX ste konvooi. Via knooppunten wordt via Elewijt en het Rubenskasteel, Zemst en Humbeek de terugweg naar Ramsdonk gefietst.

Vredesfietsroute 71 km Prima Mater Kapelle-op-den-Bos

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Vlaanderen

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Intersoc