Kemping Kids

Wat doen we?

KAMPEREN IN GROEP

Kemping kids is de kempische regio afdeling van vzw Pasar, opgericht in juni 2016 naar goed voorbeeld van de succesvolle, Oost Vlaamse Happy Kids!
Wij organiseren kampeervakanties waar kinderen centraal staan en samen met hun ouders, grootouders of andere volwassenen kunnen deelnemen aan een geanimeerde spel- en rustvakantie!
​Alles kan, niets moet! ​

IEDEREEN WELKOM

​Tent, caravan, campingcar, mobilehome .. noem maar op, iedereen is welkom om deel te nemen aan onze rijke activiteiten kalender.
​Ook jullie huisdieren zijn van harte welkom.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Goboony

Intersoc

Campings in Vlaanderen