Kinrooi

Ben je op zoek naar een verkwikkende wandeling, een frisse fietstocht, een leuke daguitstap, een weekendje aan het water of in het groen ...? Op de activiteitenkalender van Pasar Kinrooi staat vast wel iets dat aansluit bij jouw interesses. Onze medewerkers staan klaar om je gekende en/of verborgen pareltjes in de regio en ver daarbuiten (opnieuw) te helpen ontdekken.

Onze activiteiten

Wonderlijk lekker Limburgse aspergefietstocht in Kinrooi

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
woensdag 17 mei 2023 - 13:00 tem 17:00
Georganiseerd door

In kader van Wonderlijk Lekker Limburg organiseren we een mooie fietstocht van 41 km doorheen Kinrooi. Bij het vrije vertrek in Geistingen ontvang je de routekaart, bonnetje voor een Meuledröpke, voor een ijsje, voor een kommetje aspergesoep en voor twee belegde broodjes.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Intersoc

Vlaanderen

Goboony