Liedekerke

Hou je van ontspannen wandelen, fietsen, uitstapjes, een weekendje weg, ...? Kortom, ben je een levensgenieter? Pasar Liedekerke organiseert heel het jaar gezellige activiteiten naar ieders smaak.

Onze activiteiten

Zondagvoormiddag fietstochten

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 28 juni 2020 - 09:00 tem zondag 25 oktober 2020 - 09:00
Georganiseerd door

Elke zondagvoormiddag trekken we er om 9u op uit om,in beperkte groep en onder leiding van een ervaren wegkapitein, leuke fietstochtjes te maken in de Denderstreek en in het Pajottenland. De afstand bedraagt steeds 35 à 40 km zodat we omstreeks 12u terug zijn te Liedekerke.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Govaka

Campings in Vlaanderen

Goboony

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs