Liedekerke

Hou je van ontspannen wandelen, fietsen, uitstapjes, een weekendje weg, ...? Kortom, ben je een levensgenieter? Pasar Liedekerke organiseert heel het jaar gezellige activiteiten naar ieders smaak.

Onze activiteiten

Vierdaagse fietsvakantie van Pasar Liedekerke

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 9 juni 2023 - 11:30 tem maandag 12 juni 2023 - 16:30
Georganiseerd door

Dit jaar trekken we voor onze vierdaagse fietsvakantie naar vakantiepark Floreal te Blankenberge.Iedereen kent natuurlijk Blankenberge met zijn bekende pier en zeedijk,het staketsel,de grappige fietsen van "de Lustige Velodroom",het Sea Life Center...en nog zoveel meer.Aan de rand van deze gezell

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Kompas Camping

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Campings in Vlaanderen