Linter

Wandel je graag in je eigen prachtige omgeving, ondek je graag een mooi plekje bij de buren of fiets je eens graag door je eigen gemeente? Dan zit je goed bij Pasar Linter. Ons dynamisch team vrijwillige medewerkers zorgt keer op keer voor geslaagde en gesmaakte uitstappen.

Onze activiteiten

Scrooge festival in Arcen

Kermis of feestelijkheid
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 14 december 2019 - 10:00
Georganiseerd door

In het kleine dorp Arcen, op een steenworp van de grens en gelegen aan de kronkelende Maas, ontmoet u tijdens het Scrooge Festival een 450 tal personen gekleed in Dickensstijl.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Goboony

Govaka

Kompas

Campings in Vlaanderen

DVV verzekeringen

Corsendonk Hotels & Clubs