Loppem

Pasar Loppem is een dynamische afdeling die er ieder jaar weer in slaagt om boeiende activiteiten te organiseren voor jong en iets ouder. Voor elk wat wils: toeristische avonden, wandel- en fietstochten, culturele bezoeken, daguitstappen, meerdaagse reizen, ... Ieder jaar brengen we een pallet verzorgde groepsactiviteiten.

Onze activiteiten

30 ste Mosselsouper

Eten & drinken
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 20 oktober 2019 - 12:00
Georganiseerd door

30ste MOSSELSOUPER  met DANSNAMIDDAG

Het aperitief met versnaperingen wordt aangeboden door Pasar Loppem.

Nadien kunnen we heerlijk smullen van mosselen met lekkere frietjes en een koud groentebuffet, en dit alles “à volonté”.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Govaka

DVV verzekeringen

Vlaanderen

Goboony

Kompas